Sayfa 216/999 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

1.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Eyvah eyvah deme...Okulda öğretmenler ağlıyorlar sevinçten
    Hocam vakıfta öyle bir kaynak olacağını sanmam ben.

2. Boşuna mı sevindiler/sevindik...

3.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Hocam vakıfta öyle bir kaynak olacağını sanmam ben.
    En mantıklı senaryo vakfın borçsuz ve bedelsiz olarak devralması ve eski borçlar için mütevelli heyetinin mal varlıkları ve teminatlarının çözülmesi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Boşuna mı sevindiler/sevindik...
    Hocam düşüncemi söyledim inşallah yanılırım ama resmi bir açıklama da henüz yok sanırım.

5.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Hocam düşüncemi söyledim inşallah yanılırım ama resmi bir açıklama da henüz yok sanırım.
    Evet maalesef yok...Güya ME Bakanı az sonra açıklama yapacakmış...Bekliyoruz resmi açıklamaları...Ama söylentiler hep işin bittiği yönde...Du bakalım hayırlısı...Olursa iyi olur İTÜ gibi bi markanın okulun arkasında olması...

6. TV de bakan açıklama yapıyormuş ama bulunduğum ortamda TV olmadığı için duyamıyorum

7.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Evet maalesef yok...Güya ME Bakanı az sonra açıklama yapacakmış...Bekliyoruz resmi açıklamaları...Ama söylentiler hep işin bittiği yönde...Du bakalım hayırlısı...Olursa iyi olur İTÜ gibi bi markanın okulun arkasında olması...
    ya ne alakaya maydanoz ya
    yanlış anlama ama tüpçüm o işler öyle olsa
    düz dünya teorisyeni fatih üniversiteye de İstanbul university kanatlarını gerdi de himayesine aldı
    şimdi ondan alınanla ötekinden alınanı anlamayacak mı (diploma) iş başvurusuna git
    karşında işveren ve/veya temsilcisi moruk bey
    interview de 2 bişey sorar hemen çakozlar
    o ka basit
    internette mi yok
    sor , ne zaman hangi fakülteden mezunsun evladım, şu tarihte şurdan, gir yandesk e (artık googıl la kavgalıyız) hemen sana hazin gerçeği itiraf etsin

8. Yav dur daha ortaokul-lise kısmısı bu...Biz .ötü kurtarma derdindeyiz...Çocuklar öğretmensiz kalmasın bu karda kışta...

Üniversite ayrı...

Sayfa 216/999 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •