Rusya yine istediğini aldı. Abd ve AB havladı havladı gitti. Çünkü ruslarin karşına cikarcqklari teknoloji var fakat asker yok. Ruhları bir tek abd bizimle dizinleri. Bizde artık abd yi sllamiyoruz.
Printable View
Rusya yine istediğini aldı. Abd ve AB havladı havladı gitti. Çünkü ruslarin karşına cikarcqklari teknoloji var fakat asker yok. Ruhları bir tek abd bizimle dizinleri. Bizde artık abd yi sllamiyoruz.
O biden ruslari sadece Türkler ile durdurabilecegini bu süreçte iyi anladı. Biz yoksak NATO nün kara gücü yoktur. Almanı, Fransız, ingilizi ruslarin karşına koy ayakları titrer.
Bolunmeden 1 gun once bu forumda 150 bin lotla zararimin cok oldugunu bedelliye katilamayacagimi yazarak arkadaslarin fikirlerini almak istemistim. Dediginiz ekipteki arkadaslar da bana acele etmememi, sakinligimi kaybetmememi cunku bu forumda cok bilgili ve yetkin kisilerin oldugunu, bununda benim icin cok buyuk sans ve nimet oldugunu soyledikleri icin bende onlara inanarak ruchanlari satmak icin hic acele etmedim. Sonucta 24, 17 ve 11 kurustan vermek zorunda kaldim. Muthis zararim oldu. Simdi bende sizin gibi bunlarin ekip olduguna inanmaya basladim. Kim garibanin uc kurusunu boyle alavere dalaverelerle elinden carpip patronlarina calisiyorsa onlara hakkimi helal etmiyorum. Allahindan bulsunlar.
https://i.hizliresim.com/kvdfzwg.PNG
Kim mal almış kim toplamış bak bakalım. Geldin, tüm yaşam enerjimi çaldın haysiyetsiz müfteri...
Birincil piyasa işlemleri KLGYOB tarafında izleme yapılabiliyor olacaktır."yatırım tavsiyesi değildir"
Yalan söylüyorsun. Bak ne yazmışsın:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...13#post5775813
Senin zaten bedelliye katılma niyetin vardı. Hisse mi yoksa rüçhan mı satayım diye sordun; kararsızdın, insan gibi cevap verdik.
Bedelli başlangıcından itibaren hem ana hisse hem de rüçhan tarafında arbitraja hiç izin vermediler. Her gün aşağı düşen bir piyasa gördük. Bu sürecin herhangi bir yerinde rüçhanını satıp ana hisse alsaydın zararda olmayacaktın. Sen de bizim gibi "aha şimdi geri döner" psikolojisinde hareket ettin ve zarardasın.
Olay bu.
Şu forumda belki 10 ayrı hissede yaptığım paylaşımlar, beni çok eskiden tanıyanlar var. Yaptığın beddualar seni bulur inşallah. Hem de misliyle...
https://i.hizliresim.com/pk5ifmd.jpg sn. garib yolcu soru sormuşsun cevap yazmışım şahsen. nasıl oluyor da sizi yanıltıyoruz ? çok ilginç !
beğenmediyseniz yatırım danışmanınıza sorsaydınız ?
Oros...pu çocuğu müfteri...Anasını avradını s.tiğimin haysiyetsizi. Bak:
https://i.hizliresim.com/98pwzu6.png
Bu arayüz hangi aracı kurumun ona da bak oros...punun evladı.
Mg ve A1'in tescilli uşağı , aynı zamanda investing'te de farklı nickler ile yazan algıcı uşağı buraya da gelmiş. Niye acaba ?
Senin ne mal olduğunu cümle alem biliyor, utanmıyormusun ?
Ulan şere fsiz burda 50 kere yazdım, bölündükten sonra pozisyon açtığımı 1.19 maliyetle 150K hisse aldığımı, bilançoyu görene kadar hisse alıp satmayacağımı ifade ettim. Hakikaten, karaktersiz ve şerefsi.zsin.
Mg'den 3 kuruş para kazanacağım diye, investing ve burda at koşturuyorsun !
Birincil piyasadaki hisse kodu KLGYO.BE ..Al sat e değildir..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben durum tespiti yaptım sadece ama bu saydığım ısımler bellıkı gerılmısler bıraz. sadece yazdıkları uzerınden benzer seylerın guler hısessınde yazıldıgınıda belırttım.. hemde tıpatp aynıları.. soru şu bu arkadaşlar bu hisseyı yazdıklarından berı bır tek gun ılerı gıttı mı? bakmama bıle gerek yok bence hayır.. e nerde kaldı bılgı bırıkım, deneyım, soru ıkı bu arkadaşlar bırbırılerınden bagımsız ıse neden sureklı, bakın burası altını cızıyrum onemlı.. aynı zamanda aynı kagıtta yatırımcılar.. bakın burası dada onemlı neden bu arkadalar aynı zamanda ve aynı forumda ve ve ve aynı yazım seklı ıle; kımısı beklentı yaratamak , kımısıde sıkayet ettım dıyerek yazıyorlar. ve son soruyorumm neden hep a1 ıcın pıyasa yapıcısı oldugu kagıtlar. toplarlarsak. aynı adamlar, aynı soylemler, aynı patronun bahcesınde.. takdır sızın arkadaslar. ınanın yada ınanmayın
Bu arada bu arkadaşlar hem zekı, hemde karşı elestırılere karsı bırlık olup cıddı bır yıpratma yapma yetısıne sahıptırler.. gırecegınız her laf dalasında kaybedıersınız bunlara. çunku çok susulu suslu kelımler ıle yazarlar..
yukarıda yazdımya, sız bu ınsanların degerlemesıne gırıp analız ettıgınızde % 50/60 ornında artık zararda olmusdursunuz.. ve cıkma olanagınız kalmamıstır.. adete tencereye atılan kurbagının yavas yavas kaynar bır kazanda oldugunu anlamaması, ve anladıgında artık cok gec olması gıbı..
ykb de klgyob olarak gozukuyor alış iznide veriyor
fıbonaccı gelır grafık cızer, hayek tesekkur eder efendım harıka paylasımlarınız oluyor dıye. sonra hayek mevcut malı tablolar ve gelecektekı projelerden bahseder, hıısedar ıse bunlar nasıl olmaz akıl alır gıbı degıl, ben ve arkadalarım sıkayetlerımızı yazdık derler. ama tum bu konusmaların baslangıcından, sızın fark ettıgınız ana kadar hısse neredeyse % 100 e yakın dusmustur.. uzunca bır sure burda yıpranırsınız..
Sayin Şahonun yazdiklarindan sonra bende suphelenmeye basladim. Cunku sayin hissedarxd acele ve telas etmememi sakince izlememi, burafa cok bilgili ve yetkin arkadaslarin oldugunu bunun da benim icin cok buyuk bir sans oldugunu yazdigi icin ben de sakince telas etmeden ha bugun ha yarin duzelir diye bekledim.sinucta cok buyuk zararim oldu. Sayin Şaho da bunlari yazinca insan ister istemez aca ba diye suphelenmez mi. Ben kimsenin sahsina ismen beddua etmedim. Ama patronlarinin adina kim burada garibanin uc kurusuna goz diktiyse Allahindan bulsun dedim. Sizin iciniz rahatsa uzerinize alinmaniza gerek yok. Allah herkesin kalbini de icindekileri de en iyi bilendir. Ben ona havale ettim.
senin sayın dediğin şaho tescilli a1 patronunun adamıdır ? önce adamını tanıyacaksın.
ayrıca kim ki burda patronun adamı ise, birisini bilerek ya da isteyerek yanıltmışsa, yatırımcının hakkını yemişse Allah bin belasını versin çoluğundan çocuğundan çıkarsın.
sende yardım istemişsin, kimsenin bunu yapmak gibi bir zorunluluğu olmamasına rağmen cevp vermiş sana yardımcı olmuş, burada gelip kendi suçunu başkasına atıyorsun. ayıp yaptığın ! rüçhan ve hisse ile ilgili basit soru sormuşsun cevaplamışım ? kalkıp öyle böyle diyorsun
Birazdan KAP glır satış tamalandı dıye..
Daha başlamadı işlem ..10:30 da başlıyor.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iki gin önceki bu garip hacının yorumunu okudunuz değilmi aynen ddiğim gbi çıktı.14000000 lotta bilerek dışarda bırakıldı amaç hiiseyi 1tl.ye kadar baskılayarak batanların mallarını ucuzdan toplamaktı patron, süpekülatör (A1) ve borsa tarihinin en ******** vurgununu seyreden SPK. kimi kime şikayet edeceksin hiçbir şey değişmez.Patron bu işin içinde olmasaydı bugün bilançoyu indirirdi.Diyeceksinizki A1(patron) gerçekte mal satıyormu hayır 71000000 lotu ortalana 1-1,2 arası avanta fiattan topladı.Bu garip hacıda akbaba fiatı olan 1.0 TL ye bir 100000 lot alış yazdı gelmezse yolu cehenneme kadar açık olsun.bu şirket çok itibar kaybetti 5 kattrilyon kar açıklasın asla bu fiatların üzerine çıkamayacak.borsada çok örneği var böyle şirketlerin en babası ihlas; ayda altın bulsun fiatı 0,5 tl dir.
Ben emir olarak 1.02 den 1.000 adet girdim, Karşılığında sistemde yazısı var. Diğer emirlerimde ise borsada, iptal et, düzelt butonları mevcut:Sad:
ben 1,04 den 1 adet aldım :)
#KLGYOB #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...02231039108868
https://i.hizliresim.com/576sqo2.jpg satılamama diye bir surum yok, fazlası ile alıcı var
10.000 lot aldım 1.04
alınabiliyormuş ilginç
"asla yatırım tavsiyesi değildir"
aşağıları doldurmuşlar muhtemelen birazdan satışlar biter gibi duruyor
ama acele etmiyorlar
sanırım bugun aldıgımızı bugun satamıyoruz. yada bırıncıl pıyasa kapanmadan satamıyoruz ? yanılıyormuyum. 1 adet denemk ıcın 1,04 den aldım. sımıd 1,03 e satış gırdım emır goruntulemede gerceklesmedı dıye uyarı verdı. acaba 25 ne kadar mı satamıyoruz, yoksa tahta kapanan kadar mı ? bırde ana hıssseye eklenmıyor alım, ayrı bır hısse kodu ıle duruyor ? bılgılı arkadalkar yorumlayabılır mı