Sayfa 216/691 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Rusya yine istediğini aldı. Abd ve AB havladı havladı gitti. Çünkü ruslarin karşına cikarcqklari teknoloji var fakat asker yok. Ruhları bir tek abd bizimle dizinleri. Bizde artık abd yi sllamiyoruz.

2. O biden ruslari sadece Türkler ile durdurabilecegini bu süreçte iyi anladı. Biz yoksak NATO nün kara gücü yoktur. Almanı, Fransız, ingilizi ruslarin karşına koy ayakları titrer.

3.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Hersey olması gerektiği gibi, burda ki formu okuyunca gulerin 1 yıllık forum mesajlarını okuyorum gibi geliyor. Bakın istisnasız her şey aynı, mesela ne mi aynı? Hayek , hissedar, fibonacci, ordinaryus bunlar hepsi kısa süre önce guler deydi. Hala ordalar ara ara yazarlar. Bunlar bir kısmı şirket söyle karlı, böyle karlı der. Bir kismida şikayet metnini yazdım. Bu şirket söyle kötü der. Ama yazdıkları hissenin hep piyasa yapicisida a1 dır. Bu adamların hepsinin bir arada olduğu hiç bir dağda OT bitmemiştir. Bu adamlar burda oldukça bu kagit gitmeyecek. Bu lafımı unutmayın. Bir yere not edin. İşleri güçleri olumlu yada olumsuz algı yapmak, a1 in pozisyonuna göre yorumlar. 1.60 - 70 bandında buralara kadar ince ince algı yapıp sizi hapsettiler. Uyandığınızda % 70 icerdeydiniz. Artık isteseniz çıkamazsınız. Bu 4 luye dikkat. Bu lafımı unutmayın. Bu kimseler bana göre % 100 Bakın bana göre diyorum % 100 a1 in çalışanları..
    Bolunmeden 1 gun once bu forumda 150 bin lotla zararimin cok oldugunu bedelliye katilamayacagimi yazarak arkadaslarin fikirlerini almak istemistim. Dediginiz ekipteki arkadaslar da bana acele etmememi, sakinligimi kaybetmememi cunku bu forumda cok bilgili ve yetkin kisilerin oldugunu, bununda benim icin cok buyuk sans ve nimet oldugunu soyledikleri icin bende onlara inanarak ruchanlari satmak icin hic acele etmedim. Sonucta 24, 17 ve 11 kurustan vermek zorunda kaldim. Muthis zararim oldu. Simdi bende sizin gibi bunlarin ekip olduguna inanmaya basladim. Kim garibanin uc kurusunu boyle alavere dalaverelerle elinden carpip patronlarina calisiyorsa onlara hakkimi helal etmiyorum. Allahindan bulsunlar.

4.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Mesela hayek sürekli ghisse güzellemesi yapıyor. Hissedar da cimere ben ve arkadaşlarım şikayet yazdık diyor dimi ? Hayek sürekli bilancodan bahsedip, projelerden bahsediyor dimi . Siz bu mesajları okuyup beklentiye girdiğiniz esnada hisse fiat 1.60 - 70 dimi. Siz yazılanları okuyup beklentiye girdiğinizde, buarin ağ babaları hisse çıkıyordu..

Kim mal almış kim toplamış bak bakalım. Geldin, tüm yaşam enerjimi çaldın haysiyetsiz müfteri...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Birincil piyasa işlemleri KLGYOB tarafında izleme yapılabiliyor olacaktır."yatırım tavsiyesi değildir"

6.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Mesela hayek sürekli ghisse güzellemesi yapıyor. Hissedar da cimere ben ve arkadaşlarım şikayet yazdık diyor dimi ? Hayek sürekli bilancodan bahsedip, projelerden bahsediyor dimi . Siz bu mesajları okuyup beklentiye girdiğiniz esnada hisse fiat 1.60 - 70 dimi. Siz yazılanları okuyup beklentiye girdiğinizde, buarin ağ babaları hisse çıkıyordu..
    eğer dediğiniz gibi a1 in adamları varsa burda alayının anasını avradını yedi ceddini sss

7.  Alıntı Originally Posted by Garib Yolcu Yazıyı Oku
    Bolunmeden 1 gun once bu forumda 150 bin lotla zararimin cok oldugunu bedelliye katilamayacagimi yazarak arkadaslarin fikirlerini almak istemistim..
    Yalan söylüyorsun. Bak ne yazmışsın:

https://www.hisse.net/topluluk/showt...13#post5775813

Senin zaten bedelliye katılma niyetin vardı. Hisse mi yoksa rüçhan mı satayım diye sordun; kararsızdın, insan gibi cevap verdik.

Bedelli başlangıcından itibaren hem ana hisse hem de rüçhan tarafında arbitraja hiç izin vermediler. Her gün aşağı düşen bir piyasa gördük. Bu sürecin herhangi bir yerinde rüçhanını satıp ana hisse alsaydın zararda olmayacaktın. Sen de bizim gibi "aha şimdi geri döner" psikolojisinde hareket ettin ve zarardasın.

Olay bu.

Şu forumda belki 10 ayrı hissede yaptığım paylaşımlar, beni çok eskiden tanıyanlar var. Yaptığın beddualar seni bulur inşallah. Hem de misliyle...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn. garib yolcu soru sormuşsun cevap yazmışım şahsen. nasıl oluyor da sizi yanıltıyoruz ? çok ilginç !
    beğenmediyseniz yatırım danışmanınıza sorsaydınız ?

Sayfa 216/691 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •