Rusya yine istediğini aldı. Abd ve AB havladı havladı gitti. Çünkü ruslarin karşına cikarcqklari teknoloji var fakat asker yok. Ruhları bir tek abd bizimle dizinleri. Bizde artık abd yi sllamiyoruz.
Rusya yine istediğini aldı. Abd ve AB havladı havladı gitti. Çünkü ruslarin karşına cikarcqklari teknoloji var fakat asker yok. Ruhları bir tek abd bizimle dizinleri. Bizde artık abd yi sllamiyoruz.
O biden ruslari sadece Türkler ile durdurabilecegini bu süreçte iyi anladı. Biz yoksak NATO nün kara gücü yoktur. Almanı, Fransız, ingilizi ruslarin karşına koy ayakları titrer.
Bolunmeden 1 gun once bu forumda 150 bin lotla zararimin cok oldugunu bedelliye katilamayacagimi yazarak arkadaslarin fikirlerini almak istemistim. Dediginiz ekipteki arkadaslar da bana acele etmememi, sakinligimi kaybetmememi cunku bu forumda cok bilgili ve yetkin kisilerin oldugunu, bununda benim icin cok buyuk sans ve nimet oldugunu soyledikleri icin bende onlara inanarak ruchanlari satmak icin hic acele etmedim. Sonucta 24, 17 ve 11 kurustan vermek zorunda kaldim. Muthis zararim oldu. Simdi bende sizin gibi bunlarin ekip olduguna inanmaya basladim. Kim garibanin uc kurusunu boyle alavere dalaverelerle elinden carpip patronlarina calisiyorsa onlara hakkimi helal etmiyorum. Allahindan bulsunlar.
Birincil piyasa işlemleri KLGYOB tarafında izleme yapılabiliyor olacaktır."yatırım tavsiyesi değildir"
Yalan söylüyorsun. Bak ne yazmışsın:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...13#post5775813
Senin zaten bedelliye katılma niyetin vardı. Hisse mi yoksa rüçhan mı satayım diye sordun; kararsızdın, insan gibi cevap verdik.
Bedelli başlangıcından itibaren hem ana hisse hem de rüçhan tarafında arbitraja hiç izin vermediler. Her gün aşağı düşen bir piyasa gördük. Bu sürecin herhangi bir yerinde rüçhanını satıp ana hisse alsaydın zararda olmayacaktın. Sen de bizim gibi "aha şimdi geri döner" psikolojisinde hareket ettin ve zarardasın.
Olay bu.
Şu forumda belki 10 ayrı hissede yaptığım paylaşımlar, beni çok eskiden tanıyanlar var. Yaptığın beddualar seni bulur inşallah. Hem de misliyle...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri