Rusya yine istediðini aldý. Abd ve AB havladý havladý gitti. Çünkü ruslarin karþýna cikarcqklari teknoloji var fakat asker yok. Ruhlarý bir tek abd bizimle dizinleri. Bizde artýk abd yi sllamiyoruz.
Rusya yine istediðini aldý. Abd ve AB havladý havladý gitti. Çünkü ruslarin karþýna cikarcqklari teknoloji var fakat asker yok. Ruhlarý bir tek abd bizimle dizinleri. Bizde artýk abd yi sllamiyoruz.
O biden ruslari sadece Türkler ile durdurabilecegini bu süreçte iyi anladý. Biz yoksak NATO nün kara gücü yoktur. Almaný, Fransýz, ingilizi ruslarin karþýna koy ayaklarý titrer.
Bolunmeden 1 gun once bu forumda 150 bin lotla zararimin cok oldugunu bedelliye katilamayacagimi yazarak arkadaslarin fikirlerini almak istemistim. Dediginiz ekipteki arkadaslar da bana acele etmememi, sakinligimi kaybetmememi cunku bu forumda cok bilgili ve yetkin kisilerin oldugunu, bununda benim icin cok buyuk sans ve nimet oldugunu soyledikleri icin bende onlara inanarak ruchanlari satmak icin hic acele etmedim. Sonucta 24, 17 ve 11 kurustan vermek zorunda kaldim. Muthis zararim oldu. Simdi bende sizin gibi bunlarin ekip olduguna inanmaya basladim. Kim garibanin uc kurusunu boyle alavere dalaverelerle elinden carpip patronlarina calisiyorsa onlara hakkimi helal etmiyorum. Allahindan bulsunlar.
Birincil piyasa iþlemleri KLGYOB tarafýnda izleme yapýlabiliyor olacaktýr."yatýrým tavsiyesi deðildir"
Yalan söylüyorsun. Bak ne yazmýþsýn:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...13#post5775813
Senin zaten bedelliye katýlma niyetin vardý. Hisse mi yoksa rüçhan mý satayým diye sordun; kararsýzdýn, insan gibi cevap verdik.
Bedelli baþlangýcýndan itibaren hem ana hisse hem de rüçhan tarafýnda arbitraja hiç izin vermediler. Her gün aþaðý düþen bir piyasa gördük. Bu sürecin herhangi bir yerinde rüçhanýný satýp ana hisse alsaydýn zararda olmayacaktýn. Sen de bizim gibi "aha þimdi geri döner" psikolojisinde hareket ettin ve zarardasýn.
Olay bu.
Þu forumda belki 10 ayrý hissede yaptýðým paylaþýmlar, beni çok eskiden tanýyanlar var. Yaptýðýn beddualar seni bulur inþallah. Hem de misliyle...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Yer Ýmleri