Matrikizi biztekler kapladı pala.
milleti ürkütmeye mi çalışıyon?
veda busesi?
su sesi, para sesi? :he:
Printable View
106 bin geçilemezse 100 bine kadar büyük bi boşluk mevcut.. Geçilirse 112 bine kadar önü bomboş. Bakalım hangi taraf ağır basacak.
direnci aşamadı behlül...
https://invst.ly/qyg7q
14 kere teyit görmüş siyah çizgiyi bir seferde geçmek...
Dün tavandan pgsus şortladık... sabah battık derken şimdi yüzümüz güldü.. nereye kadar inebilir bu
THY de en yüksek hacimler 250 mil. lot civarı.
şimdi oluşan hacim 140 mil.lot.
dehşet hacim var..ve zirve 13.30
eğer bu hacimle 12,60 altı kapatırsa(zirveden %4-5 eksi),bu iş biter gibi.. baskı var demek...
genel kural...
Çıkamayan Düşer
Direnci Delemeyen Destek Deler
💓💓💓 Big Short Borsa Sözü 💓💓💓
Garantiyi alarak millete ralli başlıyor havasını verdiler galiba...
118600 ortalamalı 8 adet long 121625 flat.. Allah bereket versin.. 100 bine düşerse spot uzarız.. 106 bin kalıcı uzaklaşılırsa gene uzarız.. Shortçular için düşüş başlarsa 6 bin puan kar yazabilecek bi teknik oluşum var.
İyi mal kitlediler
Ytd
Bankalar + endeks - ...... Gözünüz aydın...
Spot vadeli makas 500 puan
Sen misin akbankı 5.69 a vermeyen dediler 5.63 e çektiler. Teknikçi olarak satmam lazımdı ama yine her zaman ki gibi ben satarsam gider satmazsam düşer formasyonu işledi. Ytd
:kahkah: :kahkah: :kahkah: :kahkah:
yahu adamı zorla güdürüyorsunuz
herkes aldı mı malı eline ?
Spot vadeli makas 300
down down down :kahkah:
hunharca satıyor
Dün 3 takım Short
Bugün 3 takım short jetonu
İle yola devam
böyle paylaşımlar sana çok yakışmış sercan hocam araya yeni kitap önerileride sıkıştırırsan dadından yenmez :)
bist100 de 85.000 den bu yana tam 8 tane GAP saydım..
koç hala %4 artıda dikkat edin...
amma kaktılar tombul kuşu.
beklesin dursunlar şimdi.
7 altından alacam ben.
ne oldu şimdi? müzik durdu, sandalye kapmaca mı başladı?
Güzel silkeliyor babalar dow 27100 biz 113100 gerisi yalan kanmayın inanmayın esen kalın.
bizbizi öperiz vergisi adı altında ALTIN ve DOLARA %1 vergi koymayla kaçan yabancının yerini doldurmaya çalışıyorlar..ama balon bir kıvılcıma bakıyor artık..
Ya delirmemek mümkün değil viopta. Parayı geçtim Akıl sağlığını kaybeder insan burda. Bunlar nasıl hareketler
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok erken karar veriyorsunuz arkadaşlar.... direnç kırılırken bu tip hareketleri çok sık yapıyorlar..... Spot 30 tepeden 2000 puan düştü vadeli ise 1000 puan zor düştü... Endeksler hala artıda... Artı makas olsa al sat yapmak çok iyi olur. Ama eksi makas olduğu için kımıldamamak daha iyi.
Bir tuş kadar yakınım diyorlar :)
102-103 neyse de 106 bini denemesi hakkaten manyaklık oldu..
Küresel borsalar bu kadar coşmuşken ben klavyemdeki short jetonunu sökerim. Tehlikeli yani. Garan Longa devam (7.57)
viop eski viop değil...bundan 3-4 yıl öncesine kadar çoğunlukla akşam kapanışta poz alır ertesi sabah açılışta pozu kapatır kenara çekilirdim...haftada 2-3 defa yaptın mı mis gibi para olurdu...ne denk düşerse artık 500-800-1.000 puan bazen 1.500-2.000 puan tek atışla...şimdi öyle değil ertesi gün açılışı bilmek falan çok zorlaştı...neye göre bakacaksın öngörüde bulunacaksın...önceden dow-dax biraz da dolar bakıyordun iş bitiyordu...şimdi bir ona göre hareket ediyor bir buna göre bir bakıyorsun kuş kanatlanıyor ona bakıyor bir bakmışsın GARAN a bakıyor falan filan...robotlar zaten geleni geçeni doğruyor...
Çok pahalı vadeli çok
Buradan Löng jetonu açarım DİE bekliyorsa
Açmam arkadeş açmam
Goyver gelsin tatlım 💓💓
yerlilere yazık oldu..düşük faizlerin ardından, altın ve dolardaki vergiyi görünce zorla borsaya itildiği gözlenmiş..bizbizi ne güzel öperizin sonuçlarını hep beraber izleyecez..
Saat 15:30'da USA'da önemli veri açıklamaları olacak. Hatırlatmak istedim, teminatları sert hareketlere göre ayarlamakta fayda var. Kendi adıma verileri kötü bekliyorum. 121.600 short.
pala milleti maymuna çevirdi ....
endeks yükseliyor, kontrat makasını aç
endeks düşüyor, makası kapa
bugünkü hareketlerde kontrat milim oynamadı
ulen pala sen nelere kadirsin :kahkah:
mantık şu; yerli uyanmadan kar realizasyonu yapılmalı..sonra bir daha..sonra bir daha..taaki yerli uyanana kadar
ABD Minneapolis'de ciddi olaylar oluyor. Bir çok banka ve market soyuldu, yağmalandı. Birkaç bina ise ateşe verildi. Polisler kaçarken üniformalarını da bırakıp kaçıyor. Ordu müdahalesi söz konusu.
Böyle bir haber var doğru mu bilmiyorum.