Ya delirmemek mümkün değil viopta. Parayı geçtim Akıl sağlığını kaybeder insan burda. Bunlar nasıl hareketler
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya delirmemek mümkün değil viopta. Parayı geçtim Akıl sağlığını kaybeder insan burda. Bunlar nasıl hareketler
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
viop eski viop değil...bundan 3-4 yıl öncesine kadar çoğunlukla akşam kapanışta poz alır ertesi sabah açılışta pozu kapatır kenara çekilirdim...haftada 2-3 defa yaptın mı mis gibi para olurdu...ne denk düşerse artık 500-800-1.000 puan bazen 1.500-2.000 puan tek atışla...şimdi öyle değil ertesi gün açılışı bilmek falan çok zorlaştı...neye göre bakacaksın öngörüde bulunacaksın...önceden dow-dax biraz da dolar bakıyordun iş bitiyordu...şimdi bir ona göre hareket ediyor bir buna göre bir bakıyorsun kuş kanatlanıyor ona bakıyor bir bakmışsın GARAN a bakıyor falan filan...robotlar zaten geleni geçeni doğruyor...
mantık şu; yerli uyanmadan kar realizasyonu yapılmalı..sonra bir daha..sonra bir daha..taaki yerli uyanana kadar
benim anladığım pala bugün çer çöp kağıtlara daldı .......... daha endeks-30 u öpmedi![]()
Zaten ufak dan Bi giriyim dedim hisselere fena zopaladilar beni paçayı zor kurtardım neyse anlamış olduk az çok niyetleri
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri