Postaci osman tural da tenis federasyonu baskani yapilmisti..[emoji23][emoji23]
Sharapovayla falan fotosu vardi ben foto ekleyemiyorum internetten bakarsiniz artik SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Postaci osman tural da tenis federasyonu baskani yapilmisti..[emoji23][emoji23]
Sharapovayla falan fotosu vardi ben foto ekleyemiyorum internetten bakarsiniz artik SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşın ironi yaptığını anlayıp mesajı silmiştim ama :)
Mesela o değil ki abi , kendi görüşüne uymuyor diye alkol üretimini kısıtla, sigarayı morris abiye sat ,sonra da hepsinin parası yurtdışına gitsin . Gerçi koydukları vergilerle üreten adamdan çok kazanıyorlar.
Selam,
konu ne, yeni geldim eve
Şu affı çıkarmayın o kadar direndim olmadı, oy çokluğunda kaybettim.:agla:
tek tek gidiyorlar yine, gidecekler...
yonetici dedigimiz bole olmali. Yani olylara parmagini basmali ve Gayaya fazla is birakmamali.
Aslında foruma üye olmadan önce IQ testi istemek lazım.
Akıl sağlığı testi olmaz ama.
Onda ben dahil bazı kişiler çakabilir...
Günaydın,tüm ahali derin uykuda olmalı....:wu:
Bu başlığı şu anda 6 kişi okumaktadır. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
watcher46:halay:
Yok uykuda değiliz kuşların pisliğini temizlemekle uğraşıyorum .
Evden büyük balkon olunca çok zor oluyor artık kuşlar bütün kış yapmadığını her gece yapıyor anlamadık gitti bu nasıl olur ki .
Bu arada el elin eşeğini türkü yaparak çığırır lafı çok doğru .
Gelmek yasak diye bir bahçevana budama yaptırdık bahçeyi çok güzel becermiş içine etmiş .
Hemen halledip gideyim demiş adam gibi çalışan insan bulmak niye bu kadar zor onu da anlamış değilim .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizde işin öznesi işi tamamlamak olunca özensiz işler çıkıyor.
Zira her zaman ödenen ücret az diye değerlendiriliyor.
İşi sevmek, kaliteli iş çıkarmak ve bence en önemlisi çıkardığın eserle gurur duymak. Bunlar eskide kalan kavramlar oldu. Sonuçta neden Türkiye gelişmiş bir ülke değil sorusunun cevabı salt siyasette değil. Hayatta da mevcut.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TRT Belgesel'de hastane, corono diye bir yapim var.
Tanitiminda, sozum ona bir hastayi acile goturuyorlar.
ABD filmlerini gore gore, o tekerlekli sedyeyi, oyle acil ve suratli goturuyorlar ki, inanilmaz, biri ikisi de cabuk cabuk diyor.
Sanirsin ki, gercekten cok acil bir durum.
Fakat, sedyedeki adam, tepeli bastankara kusu gibi kaldirmis kafayi, sedyeyi kosturanlara bakiyor.
Bu bayagilik artik beni igrendiriyor.
Kendi milletini bu kadar aptal yerine koyan bi devlet varmi acaba.
Merak ederim.
Ek 25274
Adam önceki yıl diktiğim asmayı yabani
ot zannedip .
5 cm kalana kadar Budamış
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir şey yapacak olsam balkonun oraya 2+1 salon yaparım da şikayet ederler hemen
Bir kaç ay önce Mevsiminde Tarım programında Trakya bölgesinde bir manda, inek vb büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan bir işletmeye gitmişlerdi. İtalyan bir veteriner yıllar önce gelmiş, bir Türk kadınla evlenmiş, orada çalışıyor. Adama Türkler hakkındaki görüşü soruyorlar, adam "Sabah kalkıyoruz, mandıraya geliyoruz, bakımları fialn yapmaya başlıyoruz, daha iş bitmeden bütün işçiler dışarı çıkıyor, 15 dakika sigara molası diyorlar, e inekler, hayvanlar bekliyor, onları sağmadan olmaz diyormuş, adamlar da burada adet böyle diyorlarmış" bir türlü ikna edememiş Türkleri düzgün çalışmaya. Sonuçta aynı tür mandalar İtalyadakilerin yavrusu gibi görünüyor büyüklük açısından ve verdikleri süt de oradakilerin neredeyse yarısı kadarmış. Hiç bu kadar laçka çalışanlar görmedim diyordu. bir de çalışmaya başlayan bir kaç ay çalışıp ayrılıyormuş, o da ilginç gelmiş, ben 15 senedir aynı yerde çalışıyorum halbuki diyordu.
Bu da atanmış 3 yerden maaş alacakmış, memlekette milyonlarca işsiz var, bazıları da 3 yerde çalışıp maaş alıyor:
Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Bakan Yardımcısı güreşçi Hamza Yerlikaya’nın Vakıfbank yönetimine atanmasının ardından RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin de Halkbank Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.
https://tele1.com.tr/rtuk-baskani-eb...alacak-175984/
Karantina yüzünden gidemedik ki zamanında işte
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uşak müstahdem mürebbiye bahçıvan işe alırken pasaport balkan ülkelerinden başlayıp batıya doğru gidecek... aşçı bolulu olabilir...
tembelligi herkes aynanin karsisina gecip sorgulamali. halil inalcik hoca 100 bin civari ilber hoca 50 bin civari kitap devirmis.
ben aynayi en son karsima aldigimda
ne cahil adamsin sen demistim kendime.
günde 5 kitap bitirse 100 bin kitap için 20.000 / 365 = 54,79 yıl ... adamın helada sifonu çekmeye vakti kalmaz...
1.5 -2 saatte bir kitap okunuyor günde 12 -18 kitap yapar [emoji2][emoji2][emoji2]
Ben 1 dakikada 2 sayfa civarı okuyorum yaşlılıktan hep
Vakifbank yonetiminin tamami a.k. partisinden....
Gorecez bakalim vizyonlarini misyonlarini....
Yil sonunda bilmem kac milyar gorev zarari çıkmazsa.....ahan da suraya yaziyorum...SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir insanın okuduğu tüm kitapların sayısını bilmesi çok zor bence . Hayatınız boyunca okuduğunuz tüm kitapların bizzat sahibi olup, muhafaza etmiş olmanız lazım. Çok zor .
Bu yüzden insanlar oranlayıp tüme varan işlemlerle konuşuyorlar . O da asparagas oluyor.
İçeriği, mesajı unutulmuş bir kitapla, hiç okunmamış bir kitap da aynı şeydir bence .
İlgisi yok kitapla bence .
Şahin göz yaptırırsınız ameliyatla olur biter en fazla
%25-30 daha fazla görüyorum uzağı zaten ne kadar azalır ki bu