Originally Posted by
Egeli
Salt onun olduğunu düşünmüyorum. İş disiplini ile ilgili ciddi sorunlar var.
Şunu derseniz anlarım. Benim yaptığım işten zaten anlayan yok. Bu nedenle yaptığımın önemi yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir kaç ay önce Mevsiminde Tarım programında Trakya bölgesinde bir manda, inek vb büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan bir işletmeye gitmişlerdi. İtalyan bir veteriner yıllar önce gelmiş, bir Türk kadınla evlenmiş, orada çalışıyor. Adama Türkler hakkındaki görüşü soruyorlar, adam "Sabah kalkıyoruz, mandıraya geliyoruz, bakımları fialn yapmaya başlıyoruz, daha iş bitmeden bütün işçiler dışarı çıkıyor, 15 dakika sigara molası diyorlar, e inekler, hayvanlar bekliyor, onları sağmadan olmaz diyormuş, adamlar da burada adet böyle diyorlarmış" bir türlü ikna edememiş Türkleri düzgün çalışmaya. Sonuçta aynı tür mandalar İtalyadakilerin yavrusu gibi görünüyor büyüklük açısından ve verdikleri süt de oradakilerin neredeyse yarısı kadarmış. Hiç bu kadar laçka çalışanlar görmedim diyordu. bir de çalışmaya başlayan bir kaç ay çalışıp ayrılıyormuş, o da ilginç gelmiş, ben 15 senedir aynı yerde çalışıyorum halbuki diyordu.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri