Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
TRT Belgesel'de hastane, corono diye bir yapim var.
Tanitiminda, sozum ona bir hastayi acile goturuyorlar.
ABD filmlerini gore gore, o tekerlekli sedyeyi, oyle acil ve suratli goturuyorlar ki, inanilmaz, biri ikisi de cabuk cabuk diyor.
Sanirsin ki, gercekten cok acil bir durum.
Fakat, sedyedeki adam, tepeli bastankara kusu gibi kaldirmis kafayi, sedyeyi kosturanlara bakiyor.
Bu bayagilik artik beni igrendiriyor.
Kendi milletini bu kadar aptal yerine koyan bi devlet varmi acaba.
Merak ederim.
Ek 25274
Adam önceki yýl diktiðim asmayý yabani
ot zannedip .
5 cm kalana kadar Budamýþ
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir þey yapacak olsam balkonun oraya 2+1 salon yaparým da þikayet ederler hemen
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bir kaç ay önce Mevsiminde Tarým programýnda Trakya bölgesinde bir manda, inek vb büyükbaþ hayvan yetiþtiriciliði yapan bir iþletmeye gitmiþlerdi. Ýtalyan bir veteriner yýllar önce gelmiþ, bir Türk kadýnla evlenmiþ, orada çalýþýyor. Adama Türkler hakkýndaki görüþü soruyorlar, adam "Sabah kalkýyoruz, mandýraya geliyoruz, bakýmlarý fialn yapmaya baþlýyoruz, daha iþ bitmeden bütün iþçiler dýþarý çýkýyor, 15 dakika sigara molasý diyorlar, e inekler, hayvanlar bekliyor, onlarý saðmadan olmaz diyormuþ, adamlar da burada adet böyle diyorlarmýþ" bir türlü ikna edememiþ Türkleri düzgün çalýþmaya. Sonuçta ayný tür mandalar Ýtalyadakilerin yavrusu gibi görünüyor büyüklük açýsýndan ve verdikleri süt de oradakilerin neredeyse yarýsý kadarmýþ. Hiç bu kadar laçka çalýþanlar görmedim diyordu. bir de çalýþmaya baþlayan bir kaç ay çalýþýp ayrýlýyormuþ, o da ilginç gelmiþ, ben 15 senedir ayný yerde çalýþýyorum halbuki diyordu.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri