Gitme hic sorun degildi zaten (gidilebilseydi tabii). Gidince, alinmadiginizda sorun oluyordu, cünkü gelis olanagi yoktu. Gelen alman vatandasina, ikameti olanlara her zaman giris acikti. Sadece 14 gün ev izolasyonuna girmeleri gerekiyordu (hala mevcut durum). Ayrica rezervasyon iptali gibi durumlarda, geri ödeme gibi durumlardaki yasal haklarinizda kisintilar mevcut (parani alamazsan kendi derdin diyor acikcasi).
Asil sorun karantina (izolasyon) olayi her iki yönde.
arkadaş hollandaya gitti geçen hafta ne zaman dönebileceğini bilemiyor
diğer arkadaş bugün canadadan Türkiyeye geldi ne zaman dönebileceğini bilmiyor.
Türkiyeye gelenin akrantinasıd ahiklaye hollandanında arkadaş hollandada marketten aradı emcburen çıktım ama burada kimsenin umrunda değil ben sosyal sorumluluk gereği 1 haftadır çıkmıyorum yoksa kimse arayıp sormadığı gibi acayipte bi rahatlık avr burada diyor
bir halt olacağı yok.
yiyin beyler yiyin .
Erdoğan'ın 'asrın projesi' dediği KKTC'ye denizden su iletim hattında boru patladı. Onarım ihalesi için yine Limak, Kalyon, Kolin'in olduğu yandaşlarla pazarlık yapıldı. Ve hattı 630 milyon TL'ye inşa etmiş Kalyon, tamir için 483.8 milyon TL teklif verdi.gazeteduvar.com.tr/yazarlar/2020/06/10/asrin-projesinde-yine-yandasi-ihya-edecek-ihale/
Yer İmleri