Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, az daha sabır:) Geç olsun güç olmasın..
Printable View
Enflasyon beklenti üzerinde buna rağmen faiz indirimi olur mu,
Olursa endeksin tepkisini iyi ölçmek lazim,
fabrika vs açılacaksa da hiç bir buyuk yatırımcının ilgisini çekmediği belli. takasta diğer tarafına yığılmış herşey. İşte bizimki de umut, sür ekmeğe yersin.
yabancı bankalar uluslararası borsalarda eylül ekim kırmızı geçer diyor.Reha nın istediği bir göz allah verdi iki göz artık 13e filan sürersin patron hadi kolay gelsin.
Haftaya yatırımla ilgili bir açıklama yaparlar büyük olasılıkla, Eylül ortasına geldik.
Bu sefer de uzarsa başka sıkıntı var demektir, hissede hareket olmaması garip.
Bu kadar ketum yönetim olur mu???*** Şirketin yatırımlarla ilgili açıklamalar yapması gerekmiyor mu. Ne biçim davranış biçimi anlamakta zorluk çekiyorum.
Zor dostum zor, zor hisse.
Son 3 aya baktım trend yatay gibi birşey, ondan önceki son 3 aylara baktığımda trend aşşağı yöndü. Biraz analiz yapalım. Bıktım sallama analistlerin söylediklerinden. Hiçbiri tutmuyor. Almış grafiği şöyle olur böyle olur. Birşey olduğu falan yok.
Üstad diyorki. Satıcılar ve alıcıların aklından geçeni kimse bilemez. Alıcıların alım yapması veya satıcıların satış yapması, ne zaman ne şekil bu bilinmez bir muammadır. Alıcılardan bir veya birkısmı artık trendin yönünün aşşağı değilde yukarı gideceğine kanaat getirip alıma başlaması ile diğer alıcılarda birlikte hissenin yönü değişir. Yalnız hala trendin yönünün aşşağı gideceğini düşünen satıcılar satmaya devam ederse alıcılar zarara uğrayabilir. Burda büyük satıcı kim? patron. Alan kim? yok. Bu trend nasıl yönünü tersine çevirecek ? Patron hala trendin yönünü aşşağı çekmeye çalışıyor. Yalnız son 3 aydaki davranışı ondan öncekiler gibi değil. Farklılık var. İçimden bir ses bu dönecek diyor ama fırsat veren yok. Ana endeksinde yardım ettiği yok. Yeterki yönü aşşağı çevirsin. Bizimki için bulunmaz nimet. Arkadaşlar bizip ps fiyatlandı. Bu durumdan anlaşılan o. Umarım yanılırım.
Çağla hanımdan mail geldi. Mail içeriği aşağıdaki şekildedir. Saygılar.
Yatırımımız planlandığı takvime göre devam etmektedir. Bu ay içerisinde pilot üretime başlanması hedeflenmektedir.
Yine hedeflenmektedir ibaresi ucu açık bir ifade. Şirket kesin tarih verir emniyet payı bırakarak, onu da yapamıyorlar.
Açılış programı var mı, kimler katılacak konusunda bir KAP gönderme zahmetinde bulunsalar Çağla hanım.
Garanti değil demekki, ama bu saatten sonra erteleneceğini sanmıyorum, oradan verilecek mesajlar önemli.
Şahsen bu PS yatırımı gözümde fazla büyüttüğümü geç de olsa anladım, bendeki heyecan şirket yetkililernde olmadı valla.:)
Enseyi karartma P.S. yatirimi Alkim icin büyük olay
Ürün Gamini gelistirip yeni bir gelir kapisi olusturuyor uv icin çok güzel olacak
ikinci kapasite arttirimi ile daha iyi olur,
Alkim böyle bir kağıt sabertmek lazim,
ayir 3/1 lotunu trade olarak baktin fiyatlandi sat , asagidan al mirim :)
sen sattin gitti zaten nakite ihtiyacim vardi de :)
Diğer bir sitede bir vatandaş yazmış telefonda çağla hanım adama açılacak demedik, eylğlfde hedefliyoruz dedik demiş. Ee ne zaman açılıyor o zaman sorusuna da belli değil demiş.Düşünün şirketsin milyarlık yatırım yapıyorsun, ama fabrikayı devreye alacağın tarihi sen de bilmiyorsun.Körler sağırlar birbirini ağırlar.
Nihayet 3 gün sonra bana da dönüş yaptı Çağla Hanım;
Çağla Koçel <Cagla.Kocel@alkim.com>
10:24 (29 dakika önce)
Alıcı: ben
Sayın Ergül Yılmaz, öncelikle şirketimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Potasyum sülfat yatırımız halen devam etmektedir. Bu ay içerisinde pilot üretim çalışmalarına başlanması hedeflenmektedir. Bize 0212 2922266 dahili:1120 -1333 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler & iyi çalışmalar.
3 Yıldır temettü alıyorum şirket sağlam ancak şu an bu fiyatları hak etmediğini düşünüyorum. Elimdekilerin yarısı ile al sat yaparım.Şu an bu baskının açılıştan sonra azalacağı beklentisi ile bekliyorum.15 dk lık sistemimde al sat yapıyordum şu an beklemeye geçtim.
https://i.hizliresim.com/6es1o9i.jpg
bugunkü satışlardan da şirketin alanen yalan söylediği belli. o tesis bu ayda açılmayacak.son dakikayı sanırım 13 lerde filan göndereceki toplasın reha ve güruhu. Bakın aynı tür yalana bir kez de fonet te rastlamıştım, adam kap attı italyan ortağa satış görüşmesi diye 11 tl lerde bir daha ne ortak gördük ne italyan. 9 ay sonra ak yatırım uzun vade de tutulmaz raporu yazdı, ilk ortaklık üzerine al tavsiyesini de akyatırım vermişti. Şirket açıklama dahi yapmadı bir daha. Ee spk bunların fişini çekmedikçe daha cok yolarlar milleti. Kes cezayı alkime burnundan getir sattığı hisse karlarını , gör bak yapabiliyor mu bir daha.
Bu şirket PS üetim tesisi kuruyorsa gerçekden bence süper bir yatırım.Nedenine gelince Zirai üretimde ana besin maddesi ve okadar pahalı ki iki ay önce 25 kg ambalajda (damlama sulama sisteminde kullanılıyor) 250 tl idi.Ayrıca ismi PS olarak değil K2O olarak yazılır.
Bu ay pilot hedefi vuramayacak mıyız.
Oldu ateşleyemedik düşelim.
Yine düşelim..
Yukarı gitse Amerikalı var..
Vay ki vay
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı biriktirmeye başlamış
https://i.hizliresim.com/llbmj2z.jpg
Hayırlı olsun. Haber vermeselerde olurdu artık aslında...Alıntı:
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 22.10.2019 tarihinde aldığı karar ile başlanan Potasyum Sülfat Yatırımının komple montajı tamamlanmıştır. Pandemi koşullarına rağmen gerek yurtdışından yapılan makine ve techizat tedariklerinde, gerekse yurtiçinde yapılan işlerde çok sayıda ekibin çalıştığı son derece komplike bir tesisin montajının bu kadar kısa sürede, ayrıca hiçbir iş kazası olmadan tamamlanması en büyük sevincimizdir. Ünitelerin peyderpey test ve devreye alma çalışmaları 17 Eylül 2021 Cuma, bugün itibariyle başlamıştır.
Hayirli olsun :)
Çok şükür bu günleri de gördük.
Hayırlı olsun.
Bu haberin patron ve tahtacı açısından bilinmemesi imkansız. Bu hissenin hareketlerini ky ler tayin edemediğine göre bir gün önce % 3,1 düşür, bugünde 14,59 a kadar indir ve topla şimdi de 15,15lerden sat. Hep aynı hikaye kv de trade yap.
Aylardır beklenen haberdi
Sıra milyonluk sipariş haberlerine geldi
Son baskılar bunlar..
Yatırım tavsiyesi değildir