Sayfa 217/427 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Az kaldı, belki zil çalıp oynarız
    Şirkette yönetimsel bir problem yoksa neden olmasın. Her şey patron ve tahtacının para kazanma isteğine bağlı.

Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Şirkette yönetimsel bir problem yoksa neden olmasın. Her şey patron ve tahtacının para kazanma isteğine bağlı.
    Şirkette yönetim sorunu olsaydı, bu denli stratejik ve büyük yatırım kararlarını alamazlardı. Hemde şirketin finansallarında önemli bir bozulma olmadan.

3. Haftaya yatırımla ilgili bir açıklama yaparlar büyük olasılıkla, Eylül ortasına geldik.
    Bu sefer de uzarsa başka sıkıntı var demektir, hissede hareket olmaması garip.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Haftaya yatırımla ilgili bir açıklama yaparlar büyük olasılıkla, Eylül ortasına geldik.
    Sayın Bawer, her şey patron ve tahtacının insiyatifinde. Bekleyip göreceğiz. Benim korkum şirketin iç bünyesindeki işleyiş uyumun bozulmasıdır.

5.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Sayın Bawer, her şey patron ve tahtacının insiyatifinde. Bekleyip göreceğiz. Benim korkum şirketin iç bünyesindeki işleyiş uyumun bozulmasıdır.
    Ben öyle bir izlenim edinmedim henüz, bir tek sene başındaki ortak satışı midemi bulandırmıştı. 17-18-19 fiyatlardan satış yaptılar ya.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Haftaya yatırımla ilgili bir açıklama yaparlar büyük olasılıkla, Eylül ortasına geldik.
    15 altı sıkıntı 16 üstü umut verici
    Abe at bi 5 lik söyleyim sana takaslardaki oyunu ,
    kafa bulandirici mixerleri
    şirkete güven tam , biraz su kap olaylarina önem verseler 10 numara olacaklar.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

7.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    15 altı sıkıntı 16 üstü umut verici
    Abe at bi 5 lik söyleyim sana takaslardaki oyunu ,
    kafa bulandirici mixerleri
    şirkete güven tam , biraz su kap olaylarina önem verseler 10 numara olacaklar.
    Takaslar yalan söyler hep, takaslara göre olsaydı Ttkom 10 lira olmalıydı değil mi.
    Haftalık kapanış 16 üstü olsa iyi olurdu.

Bu kadar ketum yönetim olur mu???*** Şirketin yatırımlarla ilgili açıklamalar yapması gerekmiyor mu. Ne biçim davranış biçimi anlamakta zorluk çekiyorum.

Sayfa 217/427 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •