sayın EGEDUK, tamamen hislerimle hareket ediyorum :))
Printable View
berna hanım merhaba dün 3 kez aradım denetçi ile toplantınız olduğu döneceğiniz söylendi ama bir dönüş olmadı bugün aradığımda izinli olduğunuz ve mail atarsanız daha kolay geri dönüş sağlayacağınız söylendi.bu arada 4 yılı aşkın bir zamandır mzhol yatırımcısıyım yatırımcısını bu kadar habersiz bırakan ve duyarsız bir yönetim görmedim.soracağım sorulara net cevap verilmesini rica ediyorum. 1-çukur ile ilgili teklif ne zaman verilecek son gün beklenecekmi ? 2-belediyeye tazminat davası açıldımı? 3-vakıfbank borcu ile ilgili son durum ne? 4-hisseler çıkış ivmesinde iken(kemal zorlu) şahsi borcu ile ilgili haciz kararı aldıran şirkete dava açıldımı? 5-gözaltından çıkış ile ilgili süreç başlatıldımı? şimdilik yukarıda sorduğum sorular ile ilgili bilgilendirme yapmanızı rica ediyor ve kolaylıklar diliyorum.....
böyle bir mesaj attım dokuz dakika da geri dönüş sağlandı tebrik etmek düşer bence berna hanımı
Mete bey, Yakin izleme pazarinda olup da yatirimci iliskileri birimi olan telefon ve mail ile yatirimcisina es zamanli bilgi veren 2. Bir sirket ben tanimiyorum.
Dolayisiyla elestirinizi dogru bulmuyorum.
Evet ayni zamanda muhasebe is sureclerini yonetiyorum, tam tasdik, bagimsiz denetim ve tum incelemeler. Bir masa basinda yatirimci telefonunu yanitlamak disinda gorev tanimimda onlarca madde var.
Mailinize pztesi gunu sirkete geldigimde yanit verecegim, cunku sorularinizin bir kismini yonetim kuruluma ve hukuk mudurume sorarak (ozellikle cukur, belediye, basmane sureci ne holding isleri tarafindan yurutulmekte, ne de envanterimde bilgi yer almakta cunku bu sorularin yaniti gucbirligi holdingte) istirakimle ilgili en son gelismeleri almanin akabinde yanitlamak durumundayim, ayrica hukuk tarafindan takip edilen surecler sadece kapta gelismeler kapsaminda yayinlanabilir, yatirimciya mail yoluyla yanit verilebilecek bir husus degildir.
Saygilar
biraz sitem dolu olsada cevap verilmesi güzel pazartesi soruları yanıtlayabildiği kadarı cevaplandıracağını söylemiş geleni aynı şekilde ileteceğim bilginize.....
Eline,klavyene, yüreğine sağlık kardeşim.Allah razı olsun.
Berna hanım, pozitif çalışkan ve özverili bir insandır.
Sabırla bilgilendirme yaptığı için kendi adıma teşekkür ederim.
Sayın metebaloglu bilgilendirme için teşekkürler.
https://www.haberturk.com/sirket-bor...502465-ekonomi
Finansal yeniden yapılandırma kapsamına alınacak borçluların mali durumunun tespiti ve finansal yeniden yapılandırmanın uygulanabilirliğine ilişkin değerlendirme, bağımsız denetim kuruluşlarına, Çerçeve Anlaşmaları kapsamında belirlenecek yeterli bilgi ve uzmanlığa sahip kuruluşlara veya borçlu tarafından kabul edilmesi halinde alacaklı kuruluşlara yaptırılacak.
Mete bey,
Mailinizi Yönetim, Hukuk ve Güçbirliği Grup’a yönlendirdim, yanıt bekliyorum.
Bilginize,
Saygılar
dün berna hanıma mail atmıştım sorularımın cevabı ile ilgili pazartesi dönüş yapacaktınız diye an itibari ile böyle bir mail geldi sizde bilin istedim saygılar.....
Eyvallah kardeşim.
Mailinize cevap gelmemiş herhalde sayın metebaloglu.
cevap geldi az sonra ekranlarınızda olacak ...
beni memnun etiğini söyleyemem cevapların cevap vermiş olmak için verildiğini düşündürdü bana ama sizin düşüncelerinizde çok önemli .....
Mete bey, merhaba,
Ege Dünya Ticaret Merkezi ile ilgili olarak; burada sadece iştirakimiz olan Güçbirliği Grup değil aynı zamanda Belediye ve TMSF de taraf olduğunda görüşmelerin devam ettiği sürecin sadece iştirakimiz tarafından belirlenemeyeceğini belirtmek isteriz.
Vakıfbank görüşmeleri Vakıfbank Yeni Yönetim Kurulu ile devam etmektedir
Davaların açılmasına yönelik olarak da Şirket yatırımcının hakkını gözetmekte olup, açılan davalar ya da hukuki gelişmeler eş zamanlı olarak Kapta açıklanmaktadır, bunun dışındaki hukuki hakları da saklıdır.
Bilgilerinzie,
Saygılar
Berna hanım merhaba öncelikle yatırımcılarınıza mail ile ivedi dönüş yapmanız takdire layık hareket olduğunu belirtmek isterim bunun için size özellikle teşekkür etmek istiyorum lakin sorduğum sorulara net cevap almayı beklerdim yaklaşık bir ay kalan teklif süresine yanıt verilecekmi verilmeyecekmi sorum net ve tek bu sorunun net cevabını bekliyorum ben ve benim gibi hisseyi uzun süredir taşıyan hissedarlarının bunu bilmesinin hakları olduğunu düşünüyorum saygılar....
daha net bir cevap beklediğimi mail ile bir kez daha deklare ettim bekliyorum ...
cevap bence sordugun sorunun yanıtı degıl.cevap vermiş olmak ıcın vermış.
ıyıkı tekrar yazmışsın.
saat 12:55 mzhol alış 1 emir 5lot bekleyen 4.68 ile satış 1 emir 480 lot ile 4.81 ile
Mete bey, sorularınızın tamamını gerçeğe uygun, bugün tarihi itibariyle geçerli koşulları içeren şekilde ve Yatırımcı İlişkileri Birimine intikal eden ölçüde yanıtladım.
Malumunuz hukuki konulardaki mahkeme ya da davaya ilişkin bilgiler ilgili modülden Özel Durum Açıklaması yoluyla aynı gün eş zamanlı açıklanmakta, yatırımcılara eşit bilgi edinme hakkı yerine getirilmektedir, bunun yanısıra malumunuz içsel bilgi sürekli bilgiye dönüşmeden yatırımcıya bilgi verme durumu söz konusu olamaz.
Bilginize sunarım
berna hanım diyorki çok sorgulama bundan fazla bilgi bende yok olsada söyleyemem diyor tamam şimdilik tamam ama soracağım sorular kap bildirimleri geldikçe olacak buda böylece biline.....
vay anasına beeee..helal...
Bir şirketin sahibinin, hisseleriye böyle oynayanların elindeki hisseleri aynen onların yaptığı gibi yaparak ellerinden alması takdir edilecek bir durum bile değildir. Olması gerekendir. Bu kağıtla böyle oynanmasına müsaade edilmesi ayıptır, çirkindir ve de bu hisseye yatırım yapmış dürüst insanlara karşı yapılan çok büyük bir haksızlıktır. Eğer bilerek göz yumuluyorsa o da suçtur. Her ne olursa olsun ben kendi hesabıma bu tür oyunlara pabuç bırakmayacağım. Satmayacağım.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
% 19,95 getiri ile günün en çok kazandıran hissesi olan Mzhld’yi tebrik ediyorum ve devamını bekliyorum.
Herkese iyi tatiller dilerim.
O senin güzelliğin teşekkürler
Bakalım 6,50 bandımı yoksa tavanın 10 kademe altımı bekliyoruz tahminim bir kaç güne 7 ye yakın bir yere oturacak ytd olmayıp kişisel görüşümdür sadece beni bağlar.....
Mzhld : Baba
Eplas : Oğul
Ege Yıldız: Torun
**MZHLD*** MAZHAR ZORLU HOLDİNG A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
23.07.2019, 16:23:21
***MZHLD*** MAZHAR ZORLU HOLDİNG A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
YOKTUR.
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Borsanız*Başkanlığı'nın 23.07.2019 tarih ve BİAŞ-2-6019 sayılı yazısı ile*Şirketimiz hisseleri üzerinde*gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar*hareketlerine ilişkin henüz kamuya*açıklanmamış özel bir durumun olup*olmadığı hususundaki açıklamalarımız talep*edilmiştir.* **
Şirketimizin*hisse senetleri üzerinde*gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar*hareketlerine ilişkin olarak Sermaye*Piyasası Kurulunun Seri II-15.1*sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına*İlişkin Tebliği'nin*"Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı*8. maddesine*istinaden Şirketimizin payları üzerinde gerçekleşen söz konusu*olağandışı*fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak Şirketimizin bu hususta*bir*bilgisi bulunmamakta olup, ayrıca kamuya açıklanmamış özel bir durumu*da*yoktur.
23.07.2019-ODA 2019/010
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/776431