Sn temelanaliz bugün bir arkadaş msg attı vuk a göre enflasyon muhasebesi için şartlar gerçekleşmek üzere diye aralık ayının verisi bekleniyor sizin bir yorumunuz varmı
Printable View
Sn temelanaliz bugün bir arkadaş msg attı vuk a göre enflasyon muhasebesi için şartlar gerçekleşmek üzere diye aralık ayının verisi bekleniyor sizin bir yorumunuz varmı
Nereye şikayet edersen et devletle iş tutana bi cacik olmaz halimiz ortada iste gitmemek için her yol var.
japonların polisan ile ortaklık kurma yılı 2016 japon hukuk ,adalet,güven,dürüstlük ister katılıyorum bu yüzden 2012 de halka arz edilen polisan holding den 113 milyon usd ile 2016 sonlarında boya kısmını satın alarak %50 ortaklıga giriştiler.o sırada biz ky nın itibarı ve dürüstlüğü sadece hisse senedi fiyatına endeksledğimizi düşünürsek bu japonların 2012 den 2016 sonuna kadar sürünen hisse fiyatına ragmen ortaklık kurmaları sorgulanmalı :))
Bist bugün arti 5 olsun yine pol 2 artı olmaz adamlar resmen şuanbize kufur ediyo s..gidin hissemden bunun başka açiklamasi yok.
Çok saçma konular konuşuluyor. Japon yaptığı yatırım sonucunda boya ortağı oluyor ve karını alıyor. Borsa değeri ne alaka? Şuan satmaya kalksa değerleme yapılır ve tahmini aldığı dolar değerine satılır.
Kar satışı geldi hemen katıl kaçırma 😊
dediğim tam anlamı ile bu üstte yazdıgım gibi hisse fiyatının( polho )sürünmesi ölçüt olsa niye 2012 den 2016 ya kadar sürünmüş iken polisan boyaya ortak olsun.şirket hakkında bilinçli itibarsızlaştırma yapıldıgını düşünüyorum.kim ne derse desin yazsın ben şirkette art niyet aramıyorum.tahtayı itibarsızlaştıran sosyal medyayı kullanan belli kesim var çöreklendikleri hissede al sat larına planlarına devam etmek ucuz fiyatlardan küçük ve orta ölçekli uzuncuları uzak tutmak.geri alım planına bile sözde ky dan tepki geldi şirkete baskı yapıldı ne saçma hangi yatırımıcı geri alıma karşı çıkar.yok etik degilmişmiş satış yapılmış şimdi alırsa yok şöyle böyle algılanırmış aksine bence bugünden itibaren geri alım yapılması için şirkete mail yagdırılmalı.
Ortak şirketi karalamada var buna çanak tutan bir yapıda mevcut. Geri alım bir adım olabilir. Yeniden değerleme bir adım olabilir. Şu projenin netleştirilmesi bir adım . ..
Bize bir adım atana koşarak gideriz. Bu fiyat şirketin hak ettiği değer değil biz balon istemedik ederine yakın işlem görsün şu endekste şu piyasada daha fazla ky nin ezildiği hisse varmı? İnşallah bişiler olsun hep beraber yüzümüz gülsün 👍
Bist bu hafta yuzde 5 ten fazla yükseldi. Cuma 3,36 gösterdi bugün 3,18 e şükür ediyoruz. Yani 3.10 da kırabilirdi haber yok bişi yok kendi kendine takılıyor
1.Borsa da düzeltme nerden gelecek 2. polde bu düzeltmede nasıl yol alacak .
Diplerde sürünmesine rağmen kim bunu çıkarmıyor özellikle düşük tutmaya gayret ediyorsa soyu sopu kurusun Bir dilim ekmeğe muhtaç kalsın ******** soysuz köpekler
Borsa olmuş 2000 hale bak. Polho bu. Asla düzelmez. Japona satılırken bile 1 senede gıdım gıdım yükselmiş. Belki de bistin en düşük performanslı kağıdı. Nasıl bi şansızlıkla denk geldik anlamak mümkün değil
Hisselerine sahip cikmadiklarin soylemekmi karalamak??rasyonel değerlere bakmasak burada işimiz yok zaten..sorun şirket yatırımcı çekemiyor itibar yerlerde.ya bizim görmediğimiz bilmediğimiz birşeyler mi var diye insan düşünüyor ister istemez çıktığı günden beri sürünen bir hisse var büyük yatırımcılara büyük fonlara hisseyi anlatmak bizim işimiz değil.Günden güne eriyoruz bazen isyanlar olabiliyor şirkete biz sahip çıkacak değiliz zaten sahip çıkacak durumdada değiliz bu fiyatları haketmiyor demek portföyümüze bir artı getirmiyor
Bunu bilerekmi yazdınız laf olsun diyemi sn thyshine yoksa sitem için mecburen araştırmadan sallayayımmı dediniz !?!
Japona boya kısmının satışı için görüşmelere (mayıs 2016)başlamadan 1 ay (nisan 2016)evvel 1 tl olan hisse görüşme haberinin kamuya açıklandıgı ilk tarihte 1.66 la girmiş 5 ay sonunda imza atılmış 2.90 ı görmüş ardından 3 ayda 4.90 görmüş .(subat 2017)
.Ben yinede grafik atayımda gıdım gıdım ı bide orada görelim.:)
https://i.hizliresim.com/lgzjs9d.PNG
Şirket halka açıklığı yüzde 25 seviyesine cikartilacagini söylemişti çok önceleri ortak satışları ile hali hazırda 21.63 seviyesinde, satışları bitti mi yoksa halen satılacak milyon lotlar bekletiliyormu ortaklar tarafından?
Polho tahtası konuşuyor: Bir satış gelse de yine 280-290 bölgesine gideyim diye bekliyorum. Ytd
Bist 2000 olmuş biz daha yıllikda %15 eksideyiz herkese geçmiş olsun diyelim adamlarin umrunda değil hissenin kaç oldugu ama bistin düşüşü muhtesem olcak gibi pol ile birlikte gibi geliyo .
geçen sene 340 bin olan Volkswagen Tiguan, buğün 720 bin. geçen sene 4.20 olan polho 3.17 varın zararı siz hesaplayın. Adamlar anlık al sat yapıp karı cebe atıyorlar, biz safdiriklere yükselecek diye bekliyoruz.ytd
Busaatten somra mikmişim polhoşunu, kaç olursa olsun, sahibinide , şirketininde taaaa mına...ytd
para babalarından da salak çıkmışda polhoya yüklü para baglamışsa... zararını çıkarmak için kağıdı süründüre bildiği kadar süründürüp, maliyet düşürüp zararı çıkarmaya çalışacaktır. Yok bu böyük çogunluk benim gibi:( ise vay kağıdın haline. kimse dolar altın uçarken pu şeref yoksununa para bağlamaz. hepimize geçmiş olsun. giden gitti giren girdi...ytd
Kimse polho kıpraştı diye umutlanmasın. Polhodaki 260 dan 3.37 hareketi. Piyasa hareketleri dolar kur ve buna baglı olarak endeksin %25 yukarı hareki sonrassı polho da birileri bunu değerlendiriyor. 2.60 dan topladıklarını elden çıkarıyorlar, gibi. ytd
satış kademelerine l, bazen 800, bazen 650 bin ve 300 den aşağı olmamak üzere bittikçe yenilerini koyuyorlar. 3.34 de 3.16 ve aralardaki kademelerde 400, ile 500 bin alış koydular koyuyorlar, genelde kimse alış kademesine alıcı var vereyim demiyor.genelde satışlar aktif kademeden oluyor.Buda demekki Alış ve satış kademesindeki emirler aynı yerden yönetiliyor.Aşağı sağlama alıp yukardan satıyorlar.ytd
polhoşş bugün itibari ile 9.00 tl olursa ben ne zarar ne karda olurum
ey şirket yönetimi bu duruma müdehale etme zamanı şimdi degilde ne zaman ?
bist 100 e göre bu perf kabul edilebilir degil.şirketin piyasa degeri ve diger şirketlere karşı gösterdiği negatif fiyat seyri ile şirketi itibarsızlaştırmaya çalışan oyuncuları cezalandırma vakti gelmedimi ?
https://i.hizliresim.com/swevb9j.PNG
bu akşam tek tek holding ,kimya,gyo ,bist 100 ,usd,tl bazlı grafikleri çıkarıp mail yolu ile şirkete tahta manipülasyonu ile piyasa degerini negatif ayrıştırarak şirketi itibarsızlaştırma operasyonuna müdehale edilmesini, Pay fiyatının Şirket faaliyetlerinin gerçek performansını yansıtmadığı düşüncesiyle, paydaşlarınızın menfaatlerinin korunması ve sağlıklı fiyat oluşumuna katkı sağlamak amacı ile geri alım programı açıklanması talep edecegim.
yönetim kurulunun tek tek mail hesaplarını bilen varmı özeldende atabilirsiniz.tskler
Bu şirket bu trendde gitmediyse bundan sonra ne olursa gider bunu sorgulamak lazım? Bir beklenti öne çıkmalı hisseyi sürükleyici bir şey yoksa zor …
Pendik arazisinin bulunduğu bölge imar planları 1 kasımda askıya çıktı ve 1 aralıkta itiraz süresi doldu. Bu gelişmeyi yatırımcılarına duyurmaları gerekmez mi?
Bu şirkete Kayyum atanması zamanı çoktan geldiği kanaatindeyim.
Anlayan yönetime bu laf yeter artarda.
Yüklü mal alanlar satsın bak nasıl gidiyor ozaman yeter ki malı geri alsın . Prkab kutpo ya bak neden gidio kimsede yok. Burda 3 tane küçük yatırımcı kalmış birde bir iki kalın abi . İşte o kalın abilerle bilek güreşi devam ediyor . Yoksa malı almış olsa uzaydaydı şimdi bu kur bu enflasyon mümkün değil. Tek açıklama bu . Arada benim gibi garibanlar badem oldu