Originally Posted by
Thyshine
Çok saçma konular konuşuluyor. Japon yaptığı yatırım sonucunda boya ortağı oluyor ve karını alıyor. Borsa değeri ne alaka? Şuan satmaya kalksa değerleme yapılır ve tahmini aldığı dolar değerine satılır.
dediğim tam anlamı ile bu üstte yazdıgım gibi hisse fiyatının( polho )sürünmesi ölçüt olsa niye 2012 den 2016 ya kadar sürünmüş iken polisan boyaya ortak olsun.şirket hakkında bilinçli itibarsızlaştırma yapıldıgını düşünüyorum.kim ne derse desin yazsın ben şirkette art niyet aramıyorum.tahtayı itibarsızlaştıran sosyal medyayı kullanan belli kesim var çöreklendikleri hissede al sat larına planlarına devam etmek ucuz fiyatlardan küçük ve orta ölçekli uzuncuları uzak tutmak.geri alım planına bile sözde ky dan tepki geldi şirkete baskı yapıldı ne saçma hangi yatırımıcı geri alıma karşı çıkar.yok etik degilmişmiş satış yapılmış şimdi alırsa yok şöyle böyle algılanırmış aksine bence bugünden itibaren geri alım yapılması için şirkete mail yagdırılmalı.
Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Yer İmleri