https://twitter.com/InvestorMed/stat...438099977?s=20
Printable View
Patronun demesine göre yurt içine yoğunlaştık böyle Bi açıklaması vardı Bi videosunda tabi bu her daim değişebilir
Bişey merak ediyorum şirketin ar ge kısmı var acaba orada florür iyon depolama sistemleri üzerine çalışma araştırma geliştirme yapıyorlarmı
BANKOF 5 MAYIStan itibaren 210k lotu kaldı citiye gönderdiği malları çıkıyor.. bitse de kurtulsak ya da bir babayigit gelse de tahtayı sürse..
şuan görünürde tek babayiğit halk :) halk yatırım piste davet ediyorum buradan :)
Bence yatırım fonlarının devreye girmesi lazım şöyle 3 4 milyonda o toplasa piyasa aşka gelir
İçimden bir ses kıy bir iki hisse ne bas al diyor bu fiyatlara bir daha gelmez sonra bir diğer ses otur oturduğun yerde en son prkme de yaptığın ortada diyor kararsız kaldım ikizler burcu olunca
uzun vadeli sıkıntılardan bahsedilmiş
https://twitter.com/alioglukaan/stat...809035777?s=20
kızmayın ama 220lerde de kontr diyorduk hala o fiyatlara gelmedi gelemedi o yüzden heyecana gerek yok su akar yolunu bulur!
Bence eksik değerlendirme yapmış Bi kere bu paneller bir kereliğine üretilmiyor yani araba gibi aldın kullandın ortalama 25 yıl içinde yenisiyle değiştirmek durumundasınız ikincisi şu an fosil yakıtla işleyen tüm makine araç gereç hepisinin elektrikle çalışanıyla değiştirin ve doğalgaz çevrim santrallerinin kömür santrallerinin kapandığını düşünürsek güneş enerjisi yeni temiz bir enerji kaynağı keşfedilmedikçe 1 numara olur
Ayrıca bişey daha ilave edeyim mesela bu elektrikli araba konusu şu an hiç bir ülke şarj istasyonları tamamlanmış olsa bile tüm ülkedeki araçları elektrikli araçla değiştiremez bedava elektrikli araç verseniz bile yapamaz güç kaynağı yetersiz yani aynı anda milyonlarca aracın şebekeden d/c elektirik çekemez o sebeple tüm sanayi kuruluşları +konutlar + tarlalar kendi elektriğini kendisi üretmek durumunda şebekeye yük olmamaları lazım bu türkiyede üretim yapan yabancı bir araç fabrikasının müdüründen alınmış bir bilği
Yani rüzğar ve güneş bu sebeple önemli hes leri katmıyorum çünkü onlar şebekeye veriliyor zaten mesele şebekeden ayrı çalışan sistemler bu sebeple önemli veya tüm şebekeden iletim yapan bakır kabloları daha iyi bir iletkenle değiştirmek kayıpları azaltmak gibi gibi gibi
Birazdan 3. Fitese takarlar hisseyi yine
Resmen kışkırtıyorlar başka bişey değil ky hangi fiyatta alıcı oluyor onu mu ölçüyorlar nedir
bir avantajıda yeni halka arzların kasasında kullanılmayı bekleyen nakit para var kredi faizleri yükseleceğinden bulunmaz fırsat cw en için
Acayip Bi baskı var hissede niye ki
görmedim belki yazdınız bu kiraladıkları depo kaç m2 yazmamışlar baya yüksek bedelle aynı cw ile başlayan bir firma :) halka arz firması olabilir ama bilemedim.
Smarta da kap düştü. Bi bizler kaldık gesan eupwr cwene.
Smart ın türkiyede zaten çinli şirketle ortak üretimi var diye biliyorum şimdi Bulgaristanda da bu ortaklığı büyütme kararı mı almışlar hayırlı olsun ama çinli ortak pek para kazandırtmıyor
GES ara mamüllerinin %70 i çinden geliyor...o yüzden de sektör bir yandan da mecbur...hücre üretimini hükümetimiz teşvik ederse ve çin ürünlerine ithalat yasağı getirirse ?? başta cwene olmak üzere smrtg ve bir kaç yerli şirket bu ürünü üretebilirler...üretmiş olsalar bağımlılık çok azalır...
Devre kestik
Valla ben kesmeden 166 ekledim baya at değiştirerek.hata mı ettim bilmiyorum.2 kağıt arası parite yapıyorum.şimdilik zarardan değilim bakalım ne olacak
Ne bankofmus ya biri cikipta terste bırakmadı adam aşağıdan tertemiz geri alacak
Birde bunun üstüne Bi kap gelse
Kap kap kap kap ekmek aslanın ağzında kapabilirsen
bence yarın faiz kararı ne olursa olsun endeksi yukarı çekerler...beklenti gerçekleşti ayağına...çünkü bence bir çok kurum zaten içeriden bilgiyi almıştır ve faiz kararını biliyorlardır...
Bayramda 6 gün faiz yememek için kredili işlemi olanlar yarın kapatmalı abi yarın son gün. Salı takas yarım gün oldugunndan cuma kredili malını satan olsada 6 gün faiz yiyecek ki o faiz şuan yüzde 35-40 dan hesaplaniyor yani yüklü kredili mali olana cok büyük bir maliyet.
Yani yarın merkezin kararından daha çok kredili işlemi olanların kapanışı damga vuracak endekse ha yarından sonra kredili mali olup satsalarda hiçbir anlamı olmayacak yani cuma ptesi salı sıkıntı yok ancak Perşembe kredili işlemi olanlar için son gün
Kredililer son güne kalmaz . Çoğu kapatmıştır
Zaten düşen endekste bir de belirsiz bir faiz arttırımı riskine girmezler diye düşünüyorum...
Yarın işte kredililer.son günemi bıraktı yoksa bırakmadı mi yarın belli olacak yarın su düşüş işi bitsinde artık gerisi çok önemli değil.
Pazartesi Citi 636.000 lot satmış. Satmaya da devam ediyor olabilir. Salı nın satışını da yarın net görürüz..
Baskının sebebi bu ..Elinde zaten 1.5 milyon lot vardı ...Allah tan fazla malı yok..
Qnb alıma devam ediyor