Sayfa 219/345 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Smart ın türkiyede zaten çinli şirketle ortak üretimi var diye biliyorum şimdi Bulgaristanda da bu ortaklığı büyütme kararı mı almışlar hayırlı olsun ama çinli ortak pek para kazandırtmıyor
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Smart ın türkiyede zaten çinli şirketle ortak üretimi var diye biliyorum şimdi Bulgaristanda da bu ortaklığı büyütme kararı mı almışlar hayırlı olsun ama çinli ortak pek para kazandırtmıyor
    GES ara mamüllerinin %70 i çinden geliyor...o yüzden de sektör bir yandan da mecbur...hücre üretimini hükümetimiz teşvik ederse ve çin ürünlerine ithalat yasağı getirirse ?? başta cwene olmak üzere smrtg ve bir kaç yerli şirket bu ürünü üretebilirler...üretmiş olsalar bağımlılık çok azalır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Devre kestik
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    artık tepki alması lazım buradan hatta günü pozitif kapatması lazım.
    Niyetleri kötü anlaşıldı orta bolingere geldik sagolsunlar ortalamalar aşağısı falan hiç hoş durmuyor
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. Valla ben kesmeden 166 ekledim baya at değiştirerek.hata mı ettim bilmiyorum.2 kağıt arası parite yapıyorum.şimdilik zarardan değilim bakalım ne olacak

6.  Alıntı Originally Posted by Yyatırım Yazıyı Oku
    Valla ben kesmeden 166 ekledim baya at değiştirerek.hata mı ettim bilmiyorum.2 kağıt arası parite yapıyorum.şimdilik zarardan değilim bakalım ne olacak
    Vadenize göre değişir. Bayram öncesi endekste zaten baskı var. Normal bu hareketler.
    Ama bu tarz günlerde fazla işlem yapmamak lazım.
    Bayram sonu borsa daha olumlu olabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Vadenize göre değişir. Bayram öncesi endekste zaten baskı var. Normal bu hareketler.
    Ama bu tarz günlerde fazla işlem yapmamak lazım.
    Bayram sonu borsa daha olumlu olabilir.
    Evet vadeye göre farkı gelişiyor.önemli olan bu paritelerle malı artırabilmek

Ne bankofmus ya biri cikipta terste bırakmadı adam aşağıdan tertemiz geri alacak
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 219/345 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •