bu marjlar korusa bile 2019 da 130-140 milyon TL vafok yapabilir... isterse borcunu 1 senede temizleyebilecek durumda... 2018 degil 2019 a bakma ve sabretme zamanı... yeni yataş bakabdır . ytd .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
bu marjlar korusa bile 2019 da 130-140 milyon TL vafok yapabilir... isterse borcunu 1 senede temizleyebilecek durumda... 2018 degil 2019 a bakma ve sabretme zamanı... yeni yataş bakabdır . ytd .
önce tire / karton yuzde 50 yaptı... gedza uuzde 60 yaptı... bugun kaplamin ve sekur yuzde 15-20 yaptı... tavan kapadı biri hatta... bak ambalaj baska sektörde herhalde...
WC kağıdı üretse Köse olmustuk..,trajikomık tuvalet kağıdı hisseden değerli ...Neyse yılların sırketı pd son faz yatırım değerlinin altında...Ucuz olduğunu hatırlatmıcam zira prım yapmıyor...Blumberg de alt yazı gectı ambalajlar ufalacak dıye ekonomık krızden dolayı belki Bu teselli olur...Temetuyle Cb alım yapsın dıye dıger ambalaj kağıtları gb yukarı çıkarmazlar...ytd
Dünyanın temettusunu aldınız biraz olsun hisseye destek olur insan, bakicambazgiller sizin yaptığınız ayip, üç kurus temettu paramla ben bile destek olmak icin tekrar hisse aliyorsam sende alacaksın bakioglu racon budur, hic kimse temettu ile hisse almak zorunda degil edebiyati yapilmasın, bakiogullari mecburdur almaya, ben alacagim ama o almayacak simdi oylemi? Yok oyle yedim ayağı, bu dönemde kimin aldığının bir önemi yok artık, bizim lotlara mı gözünüzü diktinizde hisseyi bu fiyatlarda bekletiyorsunuz, yazıklar olsun size, ben satmayacağım, çocuklarıma miras bırakacağım, sizde bekleyin durun öylece bakicambazogullari
Hissede patronun mal almasını hiç önemsemiyorum. 2017 öncesindeki 3-4 senede 6-7 milyon lot mal aldılar hisse yerinden kıpırmadı.
Esas önemli olan konu mevcutta %25 civarında olan brüt karlılığı korumaları olacak. Normalde bu marjın da üzerine çıkmaları lazım ama en azından bu marjları korusalar bile 2019 yılında 140-150 milyon FAVÖK elde etme kapasitesi olacak.
Merhaba sevgili dostlar...
Senet, dolar bazında çok sıkıştı...
Alımların sert olacağını düşünüyorum.
Dolar bazında çok ucuz kaldınız, diplerdesiniz...
http://666kb.com/i/dx67b771wck3m8mh3.jpg
5 yıllık dolar grafiği...
Bu düşüş trendlerin bitmesi gerekiyor.
Bitiş tamamlandıktan sonra ralli çıkışı yaşayabilirsiniz.
Bi cacık olmaz bu kağıttan...vizyonu yok. Bu saatten sonra kazandığını da faız giderine öder...Bu krız pardon ekonomık dalga oyunu hep uzaktan seyretmeye alışmış İzmir sermayesıni cok uzecektır.Tek tesellımız Cb ninde bu dalgada cok su yutacak olmasıdır...Sırket degerının 3 yıllık yatırım tutarında olması tamamen onun eserı bugüne kadar ky düşündü bundan sonra o düşünsün...Ytd
Dolar bazında diplerdesiniz.
TL ye günen müven kalmadı.
Dolar grafikleri size yön verecektir.
Teknik analizden pek anlamam ama kelebek formasyonuna benzemiyor bence. Kelebek formasyonunda ilk tepe (A) daha yukarıda olmalı diye biliyorum. Bakab'ta ise ikinci tepe (C) bariz şekilde yukarıda. Ayrıca son dip ilk dipten aşağıda olmalı ki bu belki ilerleyen zamanlarda gerçekleşebilir.
Hedef 2023 ise sıkıntı yok....dahA fazla bekleyemem...hedef 2071 olsaydı satıp çıkardım ...,ytd
Ilk temettüyle dovız aldık 2. Ile 5 altına kayArsa hisse alırız....sudan ucuz kağıt ....al at heybede bırıksın...ytd
bu sirkete patron birilerine yol vermden kimse girmeyecek belli oldu . 50 bin lot alsanız satamayacağınız bir tahta. en büyük problem bu.
7 yıldır tutarım bu kagidi arada al satlarla ama tavan yapıp kitledi mi derseniz ben hic hatırlamıyorum...
hayatında bir kere 2 gün üstüste tavan yap , bizi mahcup et
eminiş yazık olmuş
Darısı bizimkinin basına...İzmir sermayesı epey yara alacak bu dalgalanmada....Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak ambalaj özel durum açıklaması. 07.09.2018 10:36:25
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/706960
11.05.2018 tarihinde yaptığımız özel durum açıklamasında; şirketimize tebliğ edilen davalı T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İzmir Gümrük Müdürlüğü'nün temyiz dilekçesi ile davalının İzmir Bölge İdare mahkemesi 3.Vergi Dava Dairesi'nin kararının bozulması için Danıştay'a temyiz kanun yoluna başvurduğunu duyurmuştuk. Temyiz süreci halen devam etmekte olup, dava ile ilgili bir gelişme olması halinde özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemelere uygun olarak yatırımcılarımız ile paylaşılacaktır.
Bilanço döneminin kapanmasına 1 işgünü kalmışken euro/tl kurunun 7.5'tan 7'ye inmesinin finansal gelir-gider farkında +8 milyon, esas faaliyet gelir-gider farkında -2 milyon civarı etkisi olacaktır.
Dolayısı ile net kar yaklaşık 5 milyon daha fazla gelecektir.
Sn yarımada , 2018 de yaklasık 80-100 aralıgında vafok gelmesini bekliyorum. artan kurlarla bu marjlar korunsa 2019da 120-130 vafok hayal degil cok gercekci bir tahmin diye dusunuyorum... 4 işlem... firma degeri / vafok 2.5 carpanlara inecek bu mevcut fiyata göre... bu şirket o noktada 15-20 TL olsa kim pahalı diyebilir ??? hisse o kadar toplu ki .. is seker tacirler 2-3 bin lotla fiyat belirliyor... onlar da madem boyle bare corba parası alalım diyor herhalde.. tamamen ciftlik gibi hissenin tahtası.. neyse bunlar kisisel goruslerim. diyecegim o ki , 2018/9 finansallarında net kara degil esas faaliyete odaklanmak lazım... net kara bakıp da işlem yapanlar ( ki genelde borsa şirketlerinin cogunda olumsuz etkisi olacak kurun) genelde son ve dipte satan kücük yatırımcılar olacak.... ytd .
2019'da oluşacak vafök rakamı 130 milyon olabilir ancak 2018'de vafök 100 milyondan aşağı olmamalı.
Net kar ile ilgili daha önce sıfıra yakın gelebilir demiştim ancak son kur seviyeleri ile üçüncü çeyrekte de ilk iki çeyreğe yakın bir kar rakamı gelebilir. Yukarıdaki yorumumu da onun için yaptım.
Ayrıca üçüncü çeyrekteki brüt karlılık rakamını çok merak ediyorum. Stokları FİFO yöntemi ile hesaplıyorsa çok yüksek brüt karlılık rakamı gelmesi lazım. Bu durumda sadece üçüncü çeyrekte 35 milyonun üzerinde vafök gelir.
156 K işlem oldu , hisseye ilgi başladı mı ne?
Dikkat ettiniz mi şeker ve tacirler sürekli baskıladi, hisse gitmesin de ne olursa olsun dercesine, tacirler seker yatacak yeriniz yok! Bir ara tera meksa ve birkac farklı aracı kurum daha hisseye girdi ve kısa sürede %5 civarı prim yaptırdı, gün sonu garanti teb gedik net alımdaydı, şeker tacirler net satıştaydı, bir anda kademeler doldu boşaldı, hisseye para girişi olsun bunun devamı gelir, yatırımcı artık gormeye basladi 3.çeyrek FAVÖK belli olsun işte o zaman hissemiz daha güzel yerlere gelecektir, finansal gelirler finansal giderler farkı yine - olacaktır 3.ceyrekte, 3.ceyrek kari belki 2.ceyrekle ayni belki daha az olacaktır, ancak önemli olan FAVÖK rakamı belirleyici olur, ben param oldukça alıyorum, dünde mallandım biraz 5.20 seviyelerinden, inandığım doğrunun gerçekleşmesi ümidiyle sabırla beklemedeyim
borsa ne hale geldi herkez aynı torbada bakab ne hale geldi yüzüne bakan yok neden acaba baki amca çok çektirdin geri işlem hacmi yok herkez kaçıyor gediklileri hariç
Bu hissede patronun bu kadar malı almasının bir gerekçesi olması gerektiğini bunun da yüksek ihtimalle kottan çıkma amaçlı olduğunu birçok kez yazdım.
Patronun bu amaç doğrultusunda 3-4 kez ciddi denemeleri oldu ama başaramadı. Şunu kesinlikle biliyorum ki hisse bu fiyatlarda kaldığı sürece 10 yıl da beklese kottan çıkamaz. Kottan çıkması için gereken hisseden fazlası şu anda kilit durumda. Bu hisselerin çözülmesi için fiyatın en az 3 katına çıkması lazım.
Sıkıyorsa çıksın....Ummetı Muhammed şahıdım olsun elimdeki hisselerı varlık fonuna bağışlarım...Devlet ortak olur sonrada çöker Cb nin Boğaz'ına....otel devrınden 400 Bn zarar yazdık oldük mü...yooo. Bi 300 bin daha kaybettım derım ama çakal Cb ve avanesıne de yedırtmem.Sadece kendım için degıl ky mın da Hakkı'nı....gün ortak hareket etme günü .Naaah yuzde 98 İ toplar.bu temettude Bnde alacam....720 Bn lot dışardaysa daha coook bekler.....ytd
dünkü hareket ya muhtemelen bir sosyal medya / olusum / gaz hareketi idi ve dün satıp bugün almayı beceren tacirler ve seker e yaradı , ya da bir grup radara aldı tahtayı ve önümüzdeki dönem farklı hareketlere gebe... bunlardan bağımsız deger yaklasımlı yatırımcı icin su anki verilerle 2019 daki hedefimiz baki. ytd.
Tacir seker Ak Garan ve Philip bunlar kesin birlikte çalışıyorlar, bunlardan herhangi ikisinin verdiği malı diğer ikisi alıyor muhakkak başkası değil bakın bu grup alıyor yani asla sekmiyor, tahtayı takip edin görürsünüz, mal düşürme operasyonu yapıyorlar ama yemezler, TACİR ŞEKER AK dinleyin ulan develer, benim hedef belli ve çift basamaktır yani NAH alırsınız!
Tacir şeker ve Ak size ayar oluyorum,
Bu arada bu grup icin finansal tablolar, üretim satiş FAVÖK ciro kar vs. hak getire, hissenin önünü kesenler işte bunlar Tacir Şeker Ak, kalacak değil yatacak yeriniz yok!
Şu an saat 11:00 ve tacirler seker yine sahnede arkadaşlar komedi filmi oynuyor girin bakın