Sayfa 218/343 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by çobanyıldızı Yazıyı Oku
    ABCD formasyonu değil sn.yarımada. Kelebek bir X ile başlar.
    Bu arada doların tarihi desteğinden döner gibi.
    Ben daha da geri gideceğim derse alır alır atarız, kendi kaybeder.
    Bu kadar ucuz Bakab kaçırılır mı?
    X ile başlar onda sıkıntı yok. X dip noktası. X'ten sonraki ilk tepe A ondan sonraki düşüş B dersek C çıkışı A dan yukarıda oluyor. Bu formasyonu bozuyor.

Temel olarak ucuz olduğu konusunda sıkıntı yok. O konudaki görüşlerimi sürekli yazıyorum zaten.

2. bu sirkete patron birilerine yol vermden kimse girmeyecek belli oldu . 50 bin lot alsanız satamayacağınız bir tahta. en büyük problem bu.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. 7 yıldır tutarım bu kagidi arada al satlarla ama tavan yapıp kitledi mi derseniz ben hic hatırlamıyorum...

4. hayatında bir kere 2 gün üstüste tavan yap , bizi mahcup et

5. eminiş yazık olmuş

Alıntı Originally Posted by çulsuz Yazıyı Oku
    eminiş yazık olmuş
    Darısı bizimkinin basına...İzmir sermayesı epey yara alacak bu dalgalanmada....Ytd

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bak ambalaj özel durum açıklaması. 07.09.2018 10:36:25

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/706960

11.05.2018 tarihinde yaptığımız özel durum açıklamasında; şirketimize tebliğ edilen davalı T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İzmir Gümrük Müdürlüğü'nün temyiz dilekçesi ile davalının İzmir Bölge İdare mahkemesi 3.Vergi Dava Dairesi'nin kararının bozulması için Danıştay'a temyiz kanun yoluna başvurduğunu duyurmuştuk. Temyiz süreci halen devam etmekte olup, dava ile ilgili bir gelişme olması halinde özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemelere uygun olarak yatırımcılarımız ile paylaşılacaktır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. Bilanço döneminin kapanmasına 1 işgünü kalmışken euro/tl kurunun 7.5'tan 7'ye inmesinin finansal gelir-gider farkında +8 milyon, esas faaliyet gelir-gider farkında -2 milyon civarı etkisi olacaktır.

Dolayısı ile net kar yaklaşık 5 milyon daha fazla gelecektir.

Sayfa 218/343 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •