BDDK temettuye izin verirse bence buralar zaten hareketlenir
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
BDDK temettuye izin verirse bence buralar zaten hareketlenir
CRDFA banka değil BDDK'nın onay vermeme olasılığı var mı ki? :wu:
alnus tahtayı çalkaladı toplam4 milyon 300 bin lot işlemi yptı 1,32 kademesinden2 mnilyon lot işlem yaptı toplam 233 bin ekside kapattı
Alnus 230 bin lotu 1.41 maliyet vermiş ..Sanko 210 bin lotu 1.39 maliyetle toplamış..
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temeddüd iznigelsin 1.90 sert haraket edebilir
Her temeddüzamanı hep 1.90 dan girerdi
sayın erkangoc sanırım siz ilk bugun crdfa aldınız yani ilk crdfa hissenizi bugun aldınız gerçi
1,90 dan hep girerdi demişsiniz buda crdfa hisseniz var anlamında
ilginçtir bende bayağıdır 3/4 yılın üstü oldu belki 1,90/2,01 aralığından beri bu hissede alım satım yapıyorum
dediğiniz gibi her temettü zamanı 1,90 dan girerdi olayını neden hiç görmedim
acaba kirli bilgi ve yanıltmamı yapıyorsunuz??
Bir gecen sene girmedi ondanönceki seneler girdi
Fayizler düşerse rahat yükselir hem yeniyılda tek ra temedü beklentiside yaklaşdı buyılkinide verise ücün cü temeddüyü alcam kerlılı art sa iyi olcak fayizgibi ana para eriyo
sayın ergenkoc 2015 yılından itibaren temettülerinin tamamını aldım satıp çıktığımda oldu alıp bekledığımde öyle böyle temettüleri hep aldım ancak aynı muhabbet daha öncede yaşandı ben daha önceki crdfa para istikrar konusundada arkadaşlara başka arkadaşlarlada 1,40 temettüsü verilirken de konuşuldu crdfa istikrarlı şekilde temettü verdiği fiyata gelmediğini yazmıştım net olarak aklımda 1,40 da verilirken de yine sizin gibi arkadaş aynı söylemde bulunmuştu 1 e gider konuşmamız oldu
neyse bu ayrıntı sıkıcı olabılır
şuda gerçektirki 2,00 olmuş sonra 1,93 dem girmiş 1,77 den girmiş ensonda 1,40 dan temettüye girmiş nerdeyse 1 in altına gidecek temettü sonrası 1 lafını da edilmişti :))
bu yılkı 2015 den taşıyan biri olarakta bı yıl
temettü ye gidecek fiyatı en kötü rakam 1,40
orta rakam 1,48
gideceği en ıyı rakam 1,59 :)))) temettü verilecek verilmeyecek yada ertelendı açıklamalarındaki oluşacak rakamlar ki ekstra haberleri saymıyorum :))) bu hissedeki tecrübelerimle bu fiyatları diyebilirim tabiki yatırım amacı değildir açıklamam (ytd değildir)
Bende 2016 dan beri temettü alıyorum, gecmisteki temettü öncesi fiyatlama konusunda da size katılıyorum.
Yalniz bu sefer durum biraz farklı; eğer şirket önümüzdeki 6 ay içerisinde 2 defa temettü verebilirse gelecek sene verimlilik açısından (öz sermaye karliligi) oldukça başarılı bir crdfa görebiliriz.
Piyasa böyle bir durumu önceden fiyatliyor olabilir..
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.temettu: Bu sene sonuna kadar dağıtmak istedikleri ve bu amaçla spk ya başvurdukları süreç.
2.temettü : geleneksel olarak her sene mayis~haziranda dağıttıkları tutar.
bu hissenin temettü vermeleri şu ana kadar aynı düzende devam ediyor ve fiyat seyirleri aynı idi. son bir ayda oluşan farklılıklar 1)ALNUS son bir ayda takısın %12,67 si (2,534, 987 lot) toplamış olması 2)bu yıl yedek akçeleri de temettü olarak dağıtmak istemesi AMAÇ NE YAŞAYIP GÖRECEĞİZ.
Nasıl Alnus bir ayda %12.67 takası topladı mı?? hocam bu kadar sığ hissede imkansiz
anladım 1 nci temettü isteği ilginç 2 nci zaten olacak olan , 1 nci temettü olmasa bile crdfa hissesi 2 nci temettü öncesi veya açıklama ile 1,40 giderdi yani 1 lerden bu 1nci temettü ilginç spk izin vermeme durumu olurmuki şerket vermek ıstese nakıt olmasa bedelsiz veririmi
Hocam sığ hisse de ne ara bu kadar lotu topladı artı kısa zaman da bu kadar lot durup dururken toplanmaz bir beklenti mi var??
Lantern hocam son bir ayda topladığını söylüyor eğer öyleyse kesin bunlar bir haber edindiler sadece mesele temettü değil gibi
Izin vermeme ihtimali tabiki var, bekleyip göreceğiz. Temettü olmaz ise bedelsizin olacağını hiç sanmam. Extra temettu hamlesinden anladigim kadari ile adamların amacı büyümek değil maksimum karlılıkta şirket yönetmek.
Temettü açıklanmadan önce işlem yasağı yiyen kişinin malları vardı ALNUS'ta. O lotlar ALnus ve Ak yatırımda idi aklımdan kalan. O lotlar önce takastan çıkarıldı. (İşlem görmeyen statüye geçti) SOnra her ne olduysa (belki kredili idi) tekrar işlem görebilir tipe dönüştü ve 1-2 günde satıldı. Hisse 1 liraya indi.
1-2 gün sonra temettü açıklandığında ALNUS takası 0 idi. SOnra da ALNUS'un alımları ile 1.50 lere kadar yükseldi. Gördüğü max takas 3 milyon lot. SOn satışlarla (Cuma günü hariç onu bilmiyorum, perşembe pastasında 280K eksideydi) 2.3 milyon olmalı.
Evet birileri lotları Alnus a virmanladı değilse bu sığ hissede 1 ay da %13 takası topla mümkün değil..bu 3 ün cü temettü ben böyle bir hazırlık görmedim.farklı bir şeye hazırlık var ..evet bir ara kısa bir fiyat aralıkta emeklilik fonları elindekilerini boşaltmıştı
Bu hisse özellikle işlem yasaklı kişinin satışından sonra oldukça dağınık haldeydi.
O yüzden normal bir durum %50 prim yaptı hisse.
Bu lotlar tahtadan alındı virmanla gelmedi. Al gülüm ver gülüm müdür bilmiyorum tabi onu.
Evet emeklilik fonları ve yatırım fonlarında vardı 1 milyon kadar onlar da geldi.
Eğer bu temettü onaylanır ve nisan ve mayısta 2018 in kar da dağıtılırsa hisse 0.75 krş kadar gelir bu da verimlilik konusun da müthiş olur
Arkadaslar son genel kurula elektrronik ortamda katildim ve tutanaklara goruslerimi islettim temettu ve sig olmasiyla alakali ama birsey soylemediler isteyen son genel kurul tutanagini iokuyabilir.
Yatirimci olalim gunluk hareketler aldaticidir.bu hissede anormal islem hacmi nnormal guzukmuyor
Yt.tv.dg.
Bu hissede temettü beklentisi var ama ky yok sizce neden
Arkadaşlar öncelikle merhaba
Burda atladığınız çok önemli bir konu var hisse fiyatına yansıdı yada yansımadı ama bu sene 2 . Temettüsunu veriyor hisse yani Mayıs ayında elinde hisse olup 1 temettüyu alan bir ark bu ayda yine 2 temettüyu aldığında ve aldığı bu temettuleri hisseye cevirdiginde şuan için zaten %50 karda ve seneye yine %50 verirse size maliyeti 0 olucAk hissenin bence crdfa yatırım yapan biri şu iki şeyi yapmalı
1 ya UV hisse taşıyıp aldığı temettuleri hisseye çevirip 2 yılda 0 maliyetle yola devam etmeli
2 yada temettü zamanlarinda ucuzken alıp temettüye yakın karla vermeli
Sonuç olarak ikisde karlı ikiside iyi sonuç
Ben ve grup arkadaş larim 1 yolu seçtik ve yola devam ediyoruz
Önemli olan şey kazan kazan
Bunu basariyorsak ne mutlu bize
Borsada doğru hissede sabır herzaman kazandırır
Slm ve saygıyla
kazanmak için takip
Bakın buda şirketin yılardır düzenli verdiği temettü Lee ve bedelsizler
kazanmak için takip
Attığım fotoğraf neden görünmedi acaba
kazanmak için takip
1.44/ yapmalı artık
Temedü geliriyle 1 liradan hisse alabilirsem süper olur 5 aysonra yine temeddüvar dır
Zaten bu fiyatlardan verirse hisse 1 lira rahat olur 1.31-26 kuruş temettü 1.05 açılış fiyatı olurki biz bir 250-300 bin lot daha mal çekeriz dediğim gibi tahta yapıcı ne kadar düşürürse bizim için okadar cazip hale gelir [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41]
kazanmak için takip
Madem bu kadar almaya istekliydiniz hisse 1-2 ay önce 1.02'ye kadar düştü oradan niye almadınız? Şimdi verdiği Temettü ile 78 kuruşa düşerdi maliyetiniz. O seviyelerde biz burada almak lazım yazarken kimse yoktu [emoji2]
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Dostum bunu yazarken unuttuğun birşeyler var biz 1.10 danda aldık o düşüşte 1.02 dende sen merak etme inanmadgimiz guvenmedgmiz hisseye girneyiz öyle olsa idi 1.02 ve üstü aldığımız mali 1.40 üstü verirdik bizim hedefimiz hareket tarzımiz çok farklı grup olarak [emoji41][emoji41]
kazanmak için takip
Bu arada nicke bakmadan yazdım kusura bakmayın Esra hanım ozurdilerim kabalık olarak algilamayin lütfen çünkü dostum yazmışım ama inanın nicki görmedim direk alıntı yapıp yazdım
kazanmak için takip