Sayfa 217/305 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by erkangoc Yazıyı Oku
    Bir gecen sene girmedi ondanönceki seneler girdi

sayın erkangoc kendi crdfa alım satımlarıma banka dan bakıp size dönüş yapacağım

2. Fayizler düşerse rahat yükselir hem yeniyılda tek ra temedü beklentiside yaklaşdı buyılkinide verise ücün cü temeddüyü alcam kerlılı art sa iyi olcak fayizgibi ana para eriyo

3. sayın ergenkoc 2015 yılından itibaren temettülerinin tamamını aldım satıp çıktığımda oldu alıp bekledığımde öyle böyle temettüleri hep aldım ancak aynı muhabbet daha öncede yaşandı ben daha önceki crdfa para istikrar konusundada arkadaşlara başka arkadaşlarlada 1,40 temettüsü verilirken de konuşuldu crdfa istikrarlı şekilde temettü verdiği fiyata gelmediğini yazmıştım net olarak aklımda 1,40 da verilirken de yine sizin gibi arkadaş aynı söylemde bulunmuştu 1 e gider konuşmamız oldu

neyse bu ayrıntı sıkıcı olabılır
    şuda gerçektirki 2,00 olmuş sonra 1,93 dem girmiş 1,77 den girmiş ensonda 1,40 dan temettüye girmiş nerdeyse 1 in altına gidecek temettü sonrası 1 lafını da edilmişti )

bu yılkı 2015 den taşıyan biri olarakta bı yıl
    temettü ye gidecek fiyatı en kötü rakam 1,40
    orta rakam 1,48
    gideceği en ıyı rakam 1,59 ))) temettü verilecek verilmeyecek yada ertelendı açıklamalarındaki oluşacak rakamlar ki ekstra haberleri saymıyorum )) bu hissedeki tecrübelerimle bu fiyatları diyebilirim tabiki yatırım amacı değildir açıklamam (ytd değildir)

4. Bende 2016 dan beri temettü alıyorum, gecmisteki temettü öncesi fiyatlama konusunda da size katılıyorum.

Yalniz bu sefer durum biraz farklı; eğer şirket önümüzdeki 6 ay içerisinde 2 defa temettü verebilirse gelecek sene verimlilik açısından (öz sermaye karliligi) oldukça başarılı bir crdfa görebiliriz.

Piyasa böyle bir durumu önceden fiyatliyor olabilir..

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by BRLS Yazıyı Oku
    Bende 2016 dan beri temettü alıyorum, gecmisteki temettü öncesi fiyatlama konusunda da size katılıyorum.

Yalniz bu sefer durum biraz farklı; eğer şirket önümüzdeki 6 ay içerisinde 2 defa temettü verebilirse gelecek sene verimlilik açısından (öz sermaye karliligi) oldukça başarılı bir crdfa görebiliriz.

Piyasa böyle bir durumu önceden fiyatliyor olabilir..

sayın brls 2 temettüyü açıklarmısınız ?nasıl açıklarmısınız?

6. 1.temettu: Bu sene sonuna kadar dağıtmak istedikleri ve bu amaçla spk ya başvurdukları süreç.

2.temettü : geleneksel olarak her sene mayis~haziranda dağıttıkları tutar.

7. bu hissenin temettü vermeleri şu ana kadar aynı düzende devam ediyor ve fiyat seyirleri aynı idi. son bir ayda oluşan farklılıklar 1)ALNUS son bir ayda takısın %12,67 si (2,534, 987 lot) toplamış olması 2)bu yıl yedek akçeleri de temettü olarak dağıtmak istemesi AMAÇ NE YAŞAYIP GÖRECEĞİZ.

8. Nasıl Alnus bir ayda %12.67 takası topladı mı?? hocam bu kadar sığ hissede imkansiz

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 217/305 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •