Fayizler düþerse rahat yükselir hem yeniyýlda tek ra temedü beklentiside yaklaþdý buyýlkinide verise ücün cü temeddüyü alcam kerlýlý art sa iyi olcak fayizgibi ana para eriyo
sayýn ergenkoc 2015 yýlýndan itibaren temettülerinin tamamýný aldým satýp çýktýðýmda oldu alýp bekledýðýmde öyle böyle temettüleri hep aldým ancak ayný muhabbet daha öncede yaþandý ben daha önceki crdfa para istikrar konusundada arkadaþlara baþka arkadaþlarlada 1,40 temettüsü verilirken de konuþuldu crdfa istikrarlý þekilde temettü verdiði fiyata gelmediðini yazmýþtým net olarak aklýmda 1,40 da verilirken de yine sizin gibi arkadaþ ayný söylemde bulunmuþtu 1 e gider konuþmamýz oldu
neyse bu ayrýntý sýkýcý olabýlýr
þuda gerçektirki 2,00 olmuþ sonra 1,93 dem girmiþ 1,77 den girmiþ ensonda 1,40 dan temettüye girmiþ nerdeyse 1 in altýna gidecek temettü sonrasý 1 lafýný da edilmiþti)
bu yýlký 2015 den taþýyan biri olarakta bý yýl
temettü ye gidecek fiyatý en kötü rakam 1,40
orta rakam 1,48
gideceði en ýyý rakam 1,59))) temettü verilecek verilmeyecek yada ertelendý açýklamalarýndaki oluþacak rakamlar ki ekstra haberleri saymýyorum
)) bu hissedeki tecrübelerimle bu fiyatlarý diyebilirim tabiki yatýrým amacý deðildir açýklamam (ytd deðildir)
Bende 2016 dan beri temettü alýyorum, gecmisteki temettü öncesi fiyatlama konusunda da size katýlýyorum.
Yalniz bu sefer durum biraz farklý; eðer þirket önümüzdeki 6 ay içerisinde 2 defa temettü verebilirse gelecek sene verimlilik açýsýndan (öz sermaye karliligi) oldukça baþarýlý bir crdfa görebiliriz.
Piyasa böyle bir durumu önceden fiyatliyor olabilir..
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.temettu: Bu sene sonuna kadar daðýtmak istedikleri ve bu amaçla spk ya baþvurduklarý süreç.
2.temettü : geleneksel olarak her sene mayis~haziranda daðýttýklarý tutar.
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hissenin temettü vermeleri þu ana kadar ayný düzende devam ediyor ve fiyat seyirleri ayný idi. son bir ayda oluþan farklýlýklar 1)ALNUS son bir ayda takýsýn %12,67 si (2,534, 987 lot) toplamýþ olmasý 2)bu yýl yedek akçeleri de temettü olarak daðýtmak istemesi AMAÇ NE YAÞAYIP GÖRECEÐÝZ.
Nasýl Alnus bir ayda %12.67 takasý topladý mý?? hocam bu kadar sýð hissede imkansiz
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri