Bu adam K.K dan daha iyi muhalefet yapıyor. Umarım 1 gün chp nin başına aday olur
Printable View
Ozal'in hakkini yemeyelim, simdikilerle kiyaslaninca sut dokmus kedidir. Zaten simdikilerin yanina TC tarihinde kimse yanasamaz haram vs konularinda.
Ozal gercekten basarili isler yapmistir, liberal ekonomi, yabanci yatirim cekme, otoyollar vs (Yalniz bir ulkenin gelismisligini otoyollarla degerlendiren zihniyetinize birsey diyemiyorum), ama ahlak cokusu de Ozal'in zamaninda baslamistir. Ben O'nu suclamam cunku ne yazikki, isimize gelince dindar isimize gelince gayet de para icin herseyi yapan bir toplumuz.
Size sadece bir soru soracam, daha 3 sene oncesinde "Milliyetciligi ayaklarimiz altinda ezeriz" diyen bir siyasi gorus, bugun tam tersine milliyetcilige sirtini dayamiyor mu? Senelerce beraber yurudukleri Feto icin kandirildik diyenleri gercekten samimi buluyor musunuz? Buluyorsaniz ki olabilir, yine kandirilmayacaklarinin garantisi nerede?
Son olarak da 15 senedir ulkenin yonetimini tutanlar basariliysa, neden hala teror var? Neden hala can guvenligi yok? Neden ihracatin ithalati karsilama orani hala ayni yerlerde? Neden Turkiye Cari acik vermeden buyuyemiyor eskisi gibi? (Burada bunu gelistirmek icin herhangi bir adim reform yapildi mi sizce).
Ben demokrat bir insanim, Imam Hatiplere haksizlik yapilirken de karsiydim, simdi de her yerde Imam Hatip olup, parasi olmayanlarin mecburen cocuklarini gonderecek baska okul birakilmamasina da karsiyim.
Gayet ciddi ve saygili bir uslupla yazdim, ayni sekilde karsilik bekliyorum