Sayfa 440/774 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bu adam K.K dan daha iyi muhalefet yapıyor. Umarım 1 gün chp nin başına aday olur

2.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    toprak yola razıyım diyorrrrrrrrr
    bu zihniyet tarih boyunca hiç değişmedi maalesef
    bu zihniyeti öldüren tek şey var DEĞİŞİM
    o ne sihirli ve tam bir sonuç alan silahdır bu karanlık düşüncelere karşı
    Ozal'in hakkini yemeyelim, simdikilerle kiyaslaninca sut dokmus kedidir. Zaten simdikilerin yanina TC tarihinde kimse yanasamaz haram vs konularinda.

Ozal gercekten basarili isler yapmistir, liberal ekonomi, yabanci yatirim cekme, otoyollar vs (Yalniz bir ulkenin gelismisligini otoyollarla degerlendiren zihniyetinize birsey diyemiyorum), ama ahlak cokusu de Ozal'in zamaninda baslamistir. Ben O'nu suclamam cunku ne yazikki, isimize gelince dindar isimize gelince gayet de para icin herseyi yapan bir toplumuz.

Size sadece bir soru soracam, daha 3 sene oncesinde "Milliyetciligi ayaklarimiz altinda ezeriz" diyen bir siyasi gorus, bugun tam tersine milliyetcilige sirtini dayamiyor mu? Senelerce beraber yurudukleri Feto icin kandirildik diyenleri gercekten samimi buluyor musunuz? Buluyorsaniz ki olabilir, yine kandirilmayacaklarinin garantisi nerede?

Son olarak da 15 senedir ulkenin yonetimini tutanlar basariliysa, neden hala teror var? Neden hala can guvenligi yok? Neden ihracatin ithalati karsilama orani hala ayni yerlerde? Neden Turkiye Cari acik vermeden buyuyemiyor eskisi gibi? (Burada bunu gelistirmek icin herhangi bir adim reform yapildi mi sizce).

Ben demokrat bir insanim, Imam Hatiplere haksizlik yapilirken de karsiydim, simdi de her yerde Imam Hatip olup, parasi olmayanlarin mecburen cocuklarini gonderecek baska okul birakilmamasina da karsiyim.

Gayet ciddi ve saygili bir uslupla yazdim, ayni sekilde karsilik bekliyorum

3.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    hımm ne çok bilen varmış burada
    özal aleyhine burada destan yazsanız boş
    çünkü rahmetli türkiyeye yaptığı icraatlar ile çağ atlattı bu gerçeği değiştiremezsiniz
    özgürlükler, çağdaş yatırımlar büyüme vs
    sizin gibi zihniyetlere kalmış olsa türkiye iyi laf üretiridi ama hala stabilize yollarda çevirmeli telefonlarla birbirimizi yiyor olurduk
    Özal'a böyle kayıtsız şartsız destek bir tarikatçı Türklerde olur,
    iki Kürtçülerde olur..
    Sen de bunlardan birisin..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Bazıları seçmenin IQ seviyesine bakmıyor..

Q kısmıyla ilgileniyor sadece..

I kısmı olmasa da olur diyor..

O seçmenler ise bunun farkında değil..

Ya da gerçekten ilgilenecek bir I yok.. Kimbilir..
     Alıntı Originally Posted by Omaha Yazıyı Oku
    Satanlara tekrar alım fırsatı veriyor patronumuz çok cömert..
    Neyin fırsatı bu.. ?

Dolar sat kampanyasında satılan dolarları tekrar alma fırsatı mı.. ?

Patron kim.. ??

5.  Alıntı Originally Posted by Omaha Yazıyı Oku
    Şu yazılanlara bakınca 2002 öncesi ülke rehavet içinde yaşıyormuş hepimize rahatlık batmışda haberimiz yokmuş....ne güzel %80 faiz yiyorduk paramıza para katıyorduk
    Ne güzel 6 sıfırlı paracıklarımız vardı cebimizde milyonlar taşıyorduk özgüvenimiz tavan yapmıştı
    Ne güzel yağ ekmek kuyruklarında yeni arkadaşlar edinir çevremizi genişletirdik
    Arkadaştan 1 dal Marlboro almak için 40 takla atardık
    Evde su akmazdı cami lerde su kuyruklarına girer koca koca bidonlarla su taşırken pazularımızı geliştirirdik
    Kapının önündeki çöpler haftalarca alınmaz yanlışlıkla çöpe attığımız eşyalarımızı tekrar bulma şansımız vardı
    Erdoğan geldi bütün düzenimizi bozdu...
    Ben camilerden su alıyorduk diyorum, o zamanki teknolojiyle şimdiki diyor
    ben bol sıfırlı paralardan bahsediyorum, hala teknoloji değişti diyor
    yahu evimin kapsında dağ gibi çöp birikiyordu diyorum, o zaman teknolojimi vardı diyor...pes pes

6.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    toprak yola razıyım diyorrrrrrrrr
    bu zihniyet tarih boyunca hiç değişmedi maalesef
    bu zihniyeti öldüren tek şey var DEĞİŞİM
    o ne sihirli ve tam bir sonuç alan silahdır bu karanlık düşüncelere karşı
    Yol ve telefon diyorsunuz da...

Bugün Afrika'nın en geri ülkesinde de mükemmel otobanlar var.

Tamtam yerini cep telefonuna bırakmış.

Oralarda da mı bir Rahmetli Özal vardı ?

Alıntı Originally Posted by taita Yazıyı Oku
    Ozal'in hakkini yemeyelim, simdikilerle kiyaslaninca sut dokmus kedidir. Zaten simdikilerin yanina TC tarihinde kimse yanasamaz haram vs konularinda.

Ozal gercekten basarili isler yapmistir, liberal ekonomi, yabanci yatirim cekme, otoyollar vs (Yalniz bir ulkenin gelismisligini otoyollarla degerlendiren zihniyetinize birsey diyemiyorum), ama ahlak cokusu de Ozal'in zamaninda baslamistir. Ben O'nu suclamam cunku ne yazikki, isimize gelince dindar isimize gelince gayet de para icin herseyi yapan bir toplumuz.

Size sadece bir soru soracam, daha 3 sene oncesinde "Milliyetciligi ayaklarimiz altinda ezeriz" diyen bir siyasi gorus, bugun tam tersine milliyetcilige sirtini dayamiyor mu? Senelerce beraber yurudukleri Feto icin kandirildik diyenleri gercekten samimi buluyor musunuz? Buluyorsaniz ki olabilir, yine kandirilmayacaklarinin garantisi nerede?

Son olarak da 15 senedir ulkenin yonetimini tutanlar basariliysa, neden hala teror var? Neden hala can guvenligi yok? Neden ihracatin ithalati karsilama orani hala ayni yerlerde? Neden Turkiye Cari acik vermeden buyuyemiyor eskisi gibi? (Burada bunu gelistirmek icin herhangi bir adim reform yapildi mi sizce).

Ben demokrat bir insanim, Imam Hatiplere haksizlik yapilirken de karsiydim, simdi de her yerde Imam Hatip olup, parasi olmayanlarin mecburen cocuklarini gonderecek baska okul birakilmamasina da karsiyim.

Gayet ciddi ve saygili bir uslupla yazdim, ayni sekilde karsilik bekliyorum
    düşünceni gayet seviyeli ifade etmişsin
    tabiki önemli olan bu
    slogan atmadan trübüne oynmadan
    medenice düşünceleri ifade etmek önemli
    gerisi boş
    farklı fikirler her zaman olacaktır
    olması da güzeldir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Omaha Yazıyı Oku
    yahu evimin kapsında dağ gibi çöp birikiyordu
    Evinin kapısında dağ gibi biriktirene kadar çöp konteynırına atsaydın ya..

Sayfa 440/774 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •