Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa Hep Chivas yapıyor ne yapıyorsa üstadım :) Degistircem sikti bu artik ustadim Oneriniz varmidir
Alıntı: Originally Posted by Webster Degistircem sikti bu artik ustadim Oneriniz varmidir Güzel Marmara şarabı
Alıntı: Originally Posted by myfinans Güzel Marmara şarabı Asla icmem Sarap icki degil Eziyet
Alıntı: Originally Posted by Webster Asla icmem Sarap icki degil Eziyet Güzel Marmarayı bilirmisiniz. Eskilerin en ucuz şarabıyı.Çok meşhurdu. Köprü altı şarapçılarının şarabıydı. Ama ucuzdu.Tasarruf ettiriyordu. Şimdi üretimi de yok zaten.
Alıntı: Originally Posted by Webster Aslan parcasi Tr de 5 yillik grafige gore teknik yaparsan a boyle zarar edersin Maks 6 aylik Biz nediyoz sen nediyon
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Biz nediyoz sen nediyon Hasan abi yolun yolumdur de ogreteyim sana bu isi
Alıntı: Originally Posted by Webster Degistircem sikti bu artik ustadim Oneriniz varmidir Glenlivet deneyin bide üstadım :)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Güzel Marmarayı bilirmisiniz. Eskilerin en ucuz şarabıyı.Çok meşhurdu. Köprü altı şarapçılarının şarabıydı. Ama ucuzdu.Tasarruf ettiriyordu. Şimdi üretimi de yok zaten. Saraptan hic anlamam ustadim Sadece kavaklidereyi duydum ama onu da icmedim Ben viskiden baska birsey icmem Prestij meselesi Mertmi benim adim