Originally Posted by admustafa üstadım sizin söylediklerinizi size söylüyorum Ustadim chiwas etkisidir 😃😃😃
Originally Posted by Webster Aydinlasma ustadim Oyle olsa stres yaparak yazmam Arti bir aydir htt dzt diyorum Yarismada bunlar alinmazki HTT, DZT bitti galiba artık.
Originally Posted by myfinans HTT, DZT bitti galiba artık. Sanmiyorum bence tekrar dusecek 10 yilliklar ama ben ciktim Getirisi riskine gore az O riski aliyorsam Tcd ile alacagim
Originally Posted by Webster Akil verme Sadece izle Aslan parcasi Once ogren Bizim anadoluda bir laf vardir sende anafolu çocuğusun bilirsin Once bi elime şey et sonra bakarız
Originally Posted by Webster Ustadim chiwas etkisidir 😃😃😃 Hep Chivas yapıyor ne yapıyorsa üstadım
.................................................. ...............
Originally Posted by drselcuk yfv 25 ekımde gırdım..şansıma ıyı getırı sagladı..ancak yfv den daha oncelerı cok zararla ayrılan olmus..şans işi bıraz.. 5 yıllık grafikte öyle bir depresyon noktası göremedim
Originally Posted by mertkucukuncu 5 yıllık grafikte hiç öyle bir depresyon noktası göremedim ama Aslan parcasi Tr de 5 yillik grafige gore teknik yaparsan a boyle zarar edersin Maks 6 aylik
Forum Rules
Yer İmleri