Sn borsa_ankara, yapıkredi veya diğerlerinde de k. Yatırımcı vardır sonuçta.mesela Ben işyat. Dayım. Portföyümün En büyük bölümü işc..
. Ama sonuç da global büyüklükte bir banka için %18 halka açıklık küçük gerçekten
Printable View
Sn borsa_ankara, yapıkredi veya diğerlerinde de k. Yatırımcı vardır sonuçta.mesela Ben işyat. Dayım. Portföyümün En büyük bölümü işc..
. Ama sonuç da global büyüklükte bir banka için %18 halka açıklık küçük gerçekten
Avrupa ABD endeksleri yine dökülüyor ..tr için negatif
Petrol çakılıyor .. Tr için pozitif
USD çakılıyor.. Tr için +
2018 in en kötü performans lı borsasıyız.. (Nerdeyse)
Bakalım son hafta olumlu yanlara mı, olumsuza mı bakacak bist..
takasda ilk 5 kurumdan sonra gelen bankaların fonlarında yer alır. dolaylı olarak ky pay sahibi olsada, ky nin ykb yi alıp satması söz konusu değil. direk ky nin sahipliği belki % 1 gibidir. o kadar hisse de bende olduğuna göre ky benim. sizlerde de hiç hisse yokmuş. :)
malın çoğu bende yaf ben dökülmeden gitmez :)
88.900 endeks de 1.55 92.000 endeksde 1.60 tekrar 88.900 e inerse 1.51 görebiliriz.1.65 e sıçrama yapmaz isek durum sakat.
arkadaşlar, günlük ,şlemlerde citi birkaç gündür alıcılı çıkıyordu. lakin ben takasda satıcı görüyorum. sizde durum nasıl? gerçi ben bu pastalara çok ehemmiyet vermem. rakibin ayağındaki topa bakarsanız, çalımı yersiniz. kağıdı toplarken dahi takasda dağıtılıyor olarak gösterebiliyorlar.
Derinlik bilgisi atabilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler