Sayfa 441/821 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon
Arama sonucu : 6565 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

Sn borsa_ankara, yapıkredi veya diğerlerinde de k. Yatırımcı vardır sonuçta.mesela Ben işyat. Dayım. Portföyümün En büyük bölümü işc..
    . Ama sonuç da global büyüklükte bir banka için %18 halka açıklık küçük gerçekten

Avrupa ABD endeksleri yine dökülüyor ..tr için negatif
    Petrol çakılıyor .. Tr için pozitif
    USD çakılıyor.. Tr için +
    2018 in en kötü performans lı borsasıyız.. (Nerdeyse)

Bakalım son hafta olumlu yanlara mı, olumsuza mı bakacak bist..

Alıntı Originally Posted by borsa_ankara Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hepinizden özür dilerim şirketin % 17 halka açık demişitim yaaa % 18 halka açıkmış afedersiniz % 18 lik halka açıklığında % 28 yapı kredi yatırımda % 16 doçe bankta % 13 citibankta % 8 emeklilik fonunda % 7 garanti yatırımda yani totalde halka açıklığın % 73 bu 5 kurumda yani hakla acık olup vatandaşın elinde hisse miktarı halka açıklığın % 25 ve tüm yapıkredi bankasının % 4.5 u topikteki vatandaşta ve topiktekiler yandım Allah derken bu kadar zokayı yutmuş babalar ne diyordur bir düşünün isterim bence bırakın onlar düşünsün daha aşağı verip veremiyeceklerini dert onların derdi olsun https://i.hizliresim.com/P1BBMd.png
    takasda ilk 5 kurumdan sonra gelen bankaların fonlarında yer alır. dolaylı olarak ky pay sahibi olsada, ky nin ykb yi alıp satması söz konusu değil. direk ky nin sahipliği belki % 1 gibidir. o kadar hisse de bende olduğuna göre ky benim. sizlerde de hiç hisse yokmuş.

4. malın çoğu bende yaf ben dökülmeden gitmez

5. 88.900 endeks de 1.55 92.000 endeksde 1.60 tekrar 88.900 e inerse 1.51 görebiliriz.1.65 e sıçrama yapmaz isek durum sakat.

arkadaşlar, günlük ,şlemlerde citi birkaç gündür alıcılı çıkıyordu. lakin ben takasda satıcı görüyorum. sizde durum nasıl? gerçi ben bu pastalara çok ehemmiyet vermem. rakibin ayağındaki topa bakarsanız, çalımı yersiniz. kağıdı toplarken dahi takasda dağıtılıyor olarak gösterebiliyorlar.

7.  Alıntı Originally Posted by LORD OF NORTH Yazıyı Oku
    Avrupa ABD endeksleri yine dökülüyor ..tr için negatif
    Petrol çakılıyor .. Tr için pozitif
    USD çakılıyor.. Tr için +
    2018 in en kötü performans lı borsasıyız.. (Nerdeyse)

Bakalım son hafta olumlu yanlara mı, olumsuza mı bakacak bist..
    Ben de bu durumu merak ediyordum. Yurt dışında düşüş beklediğimi burada daha önce de paylaştım ancak şaşırtıcı bir şekilde gerek USD gerek BİST sağlam duruyor.

Güvenim arttı piyasaya açıkcası.

8. Derinlik bilgisi atabilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler

Sayfa 441/821 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •