ne karışık işler yapıyorlar
Printable View
ne karışık işler yapıyorlar
Bu şirket bu işlerde bayağı acemi.Öncelikle Kayıtlı sermaye tavanımızın xyxyxyxyxyxyxy Tl ye yükseltilmesine
Bu kapsamda; ana sözleşmenin Şirketin Sermayesi başlıklı 9. maddesinin ekli tadil metnine uygun olarak değiştirilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na gerekli başvurularda bulunulmasına ve izinlerin alınmasını takiben madde değişikliğinin yapılacak ilk Genel Kurul onayına sunulmasına,karar verildi.
diye bir açıklama yapmaları gerekli idi. Ama sanırım aceleleri var ya da patron tahtada yapılan işlerden memnun olmadı.Bir diğer konu yaw bu kadar yakın zamanda sermaye artırıcan bari tavanın 100 mln buna imkan var 78 e yükselteceğine 100 e yükselt bari.
Pazartesi başvursa en az 2 hafta civarı onay süresi olur.1 ay da Gk dökümanları sitede yayınlanmak zorunda.
Benim pozisyonum yok.Pozisyon almayacağımda.Cuma bedelsiz vermesine rağmen düşmüş ilgimi çekti haberleri görünce 1-2 kelime karaladım.Ama benim esas ilgimi çeken bölünmeden önce 6 liralarda 1,5 olursa ancak alırım diyen Sayın İkigözümün bile sanırım temettüyü görünce herhalde gözleri faltaşı gibi açılmış.Umarım yatırımcı için çok güzel şeyler olur.
Patron neden böyle Alel acele bir haber gönderdi soru işareti.hissenin halka arzindan beri zaman zaman girip çıktığım için seceresini biliyorum.yatirim finansta bekleyen patronların mali var satış için bekleyen .şayet hikaye yazmaya haberler gelmeye başladıysa beklerim.adamalarin maliyeti 560 yeni fiyatla 280 ve 1 yıldır adamlar hisseyi taşıyor.borsadaki amaç para kazanmaktır.bakalim nerelere kadar gidecek veya ne kadar süre bekleyecek.bekleyen sabreden her zaman kazanır borsadaki altın kural budur.y.t.d.
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrıca şimdi fark ettim.Açıklama da da yanlışlık yapmışlar.Sermaye tavanı olarak imkanları olsa bile 2017 kar rakamından bedelsiz olsa kriter 2 tl nin altına sarkabilir hisse ama geçmiş yıl karlarından bedelsiz olursa 2 liranın altına bölünmüş olarak sarkamaz.30 günlük ortalama şu an 2,71.Gerçi o artırımı yapabilecek karda zaten 2017 e elde edilmiş.Daha önce bir kez daha yazdım halka açık bir şirkette eyvah eyvahlık durumlar bunlar.Yazdıklarımı okusalar bari.
Öncelikle yapacakları spkya başvurup sermaye tavanı artırılmasını talep etmek.sonrasinda olağanüstü genel kurulu toplamak ve bedelsiz kararı almak akabinde spkya bedelsiz başvurusunu yapmak.burada önemli olan sadece hissenin aort.2 TL altına dusmemesidir benim tecrubelerim bu şekilde olması gerektiğini söylüyor.ben zaten arailiktaki temettuyu alacağım için önemi yok benim için.y.t.d.
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2017 sene kar rakamından bedelsiz artırıldığında bölündüğünde 2 lira altına düşmeme kriterine uymak zorunda değil.Bu tartışmalar burada zaten olacak kafalar karışmasın diye yazdım.
http://i.hizliresim.com/NDkZWY.png
İmtiyazlı hissesi olan patron şirketlerine yatırım kesinlikle yapmam.
http://m.borsagundem.com/yazarlar/im...yazisi/1170745
YTD