Arama sonucu : 4305 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bu şirket bu işlerde bayağı acemi.Öncelikle Kayıtlı sermaye tavanımızın xyxyxyxyxyxyxy Tl ye yükseltilmesine

Bu kapsamda; ana sözleşmenin Şirketin Sermayesi başlıklı 9. maddesinin ekli tadil metnine uygun olarak değiştirilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na gerekli başvurularda bulunulmasına ve izinlerin alınmasını takiben madde değişikliğinin yapılacak ilk Genel Kurul onayına sunulmasına,karar verildi.

diye bir açıklama yapmaları gerekli idi. Ama sanırım aceleleri var ya da patron tahtada yapılan işlerden memnun olmadı.Bir diğer konu yaw bu kadar yakın zamanda sermaye artırıcan bari tavanın 100 mln buna imkan var 78 e yükselteceğine 100 e yükselt bari.

Pazartesi başvursa en az 2 hafta civarı onay süresi olur.1 ay da Gk dökümanları sitede yayınlanmak zorunda.

Benim pozisyonum yok.Pozisyon almayacağımda.Cuma bedelsiz vermesine rağmen düşmüş ilgimi çekti haberleri görünce 1-2 kelime karaladım.Ama benim esas ilgimi çeken bölünmeden önce 6 liralarda 1,5 olursa ancak alırım diyen Sayın İkigözümün bile sanırım temettüyü görünce herhalde gözleri faltaşı gibi açılmış.Umarım yatırımcı için çok güzel şeyler olur.
    sn Lunar Bu şirkete delikli 1 kuruş dahi yatırım yapmam.
    TSKB nin değerleme raporları dikkatini çekti mi?
    Batıçiminde arsa değerleme raporlarını aynı kurum mu yapmıştı?

YTD
    Son düzenleme : iki gozum; 08-07-2018 saat: 23:44.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •