kaçtır protein tozu diyorsun. protein tozu neyden yapılıyor biliyor musun? anadolu efes ile protein tozunun ne alakası var anlamış değilim.
Printable View
Bir konu daha var ki daha bir kıymetli bence. Bu köktendinci yobazların gözleri kör mü olmuş kalpleri mühürlenmiş mi ki görmezler; söyledikleri ve yaptıkları her şey halk tarafında karşılık bulmaz. Bugüne kadar aldıkları tüm kararların tam tersini yaptı halk ve şüphesiz ki bundan çıkarmaları gereken dersler var.
Şimdi hafta sonu alkol alma niyeti olmayan birinin bile aklına karpuz kabuğu düşürüyorlar "ya hafta sonu satılmayacak, alayım belki içerim" diye hafta içi alacak içkisini insanlar.
Bu halk bugüne kadar dünya gerçeklerinden uzak yaşayan bu cahil köktendinci yönetimin hangi dediğini yaptı allasen?
Son not, yukarıda iletide bahsettiğim "halk" ya da "insanlar" cami cemaati kesim değil, muhaif kesim.
Bu yönetim sanırım cami cemaati cahil kesimi değil de muhaif kesimi ikna etmesi gerektiğini öğrenemeden gidecek.
dostum güzel olucak güzel yoluna devam edecek ah birde yabancı ortagımız olsa harika olurdu o zaman kolanın fiatını ikiye katlardık yoksa tuncay anadolu holdingde yaptığunı yapar halka arzdan beri sürünüyor ama maltepedeki konut satışı biterse kaçarı yok 100 lerin holdingde ah ah tuncay ah
dün kapanışta iyi saldı iyi kaptık malıda kalan lar için bekliyorum sabırla gelki kalan mallarıda alayımtam destek atayım pusuda pekliyorum.yakında koçtanda çıkıp sana giricem efesssss beşiktastanda çıkıp sana giricem.tek hisseyle balonun patlamasını beklicem yada sen patlarsın
gevşe ben malı alayım bu gün 23 üstü kapatacaksın galiba .amerika da olumsuz açılmazsa .bekliyorum çiyan yavrusu.
Anadolu Efes'in kasasında para var. 2022 sonuna kadar ciddi bir borç ödemesi de yok. AEFES'in yüksek temettü dağıtacağı da aşikar. Hisse fiyatı da bu kadar diplerdeyken neden Anadolu Efes kendi hisselerini geri almaz? Hisse geri alımı yapsa 2021 yılında dağıtılacak temettünün bir kısmı yine şirkette kalmış olur üstelik!
Çöp piyasanın altında kalıyor. 60 ne zama geçse satis. Bir hisse çıkmıyorsa düşer
Her gün 20.60 dey dön
Yılbaşı geliyor içkinin gırla olduğu bir zaman da bile primlenmedi
Halk bile gerisinde. Rezil hisse.
Çöp
Yeni gelecek olanlar gelmeyin. Elinizde patlar. Ben bu mal için 180tl konya 43 tl ttrak 12den Göltaş sattim.
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.