Aghol %7
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aghol %7
Üslubumuza biraz dikkat edelim
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
dostum bende 30 000 alayım derken son 20 dakkadaki işlemlerde .hatalı girmeden 40 000 lot girmişiz neyseki 26 500 alındı kalan sabah açılışta 22 22 ile 22 .30 arası burdayız bakalım yabancı satışları devammı izlicez .her kese bol kazançlar haaaaaa bu tuncayın hissesi tabi bol şans olurmu bilmem .sabır ister yalnız.hemde bol sabır .bakıcaz görücez.
Alirken iyide satarken bize patlar o.
Hafta sonu içki satışı yasağı varmış. Yeni karar. Durup durup sacma sapan bahaneler le yasak koyuyorlar. Efes isi kolonya ya çevirse 10 tavan yapardik. Haci kokusu gül kolonyası falan .
Güzel fikir hemen argeye sunalım no pain no gain bol protein tozu
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dostum hayırlısı neden bizde kalsın yatırımlar bitti .her sey bitti ama yürümüyor .10 gün önce sattım satarken burda beşiktas alıcam arada çıkıp giriyorum hisse degişimi sart yoksa bu merey süründürür beşiktasda verdik malları elde çok az kaldı efesde devamefeste şunu anladım sabır sart birden hareket varmış gibi yapıyor çakıyor nereye kadar çakacak bu namussuzu şimdi burdayız varmı ucuz hisse yok bilanço süper ber bat dönemde 26 yapan hisse 24 ü kıramıyor satış yiyor kırarsa zatan format degişir her kese bol kazançlar........
Hocam bir konuyu nedense bütün yatırımcılar atlıyor.
Anadolu Efes'in Türkiye bira operasyonlarından geliri konsolide bilançoda ciddi bir yer kaplamıyor. Şirketin en büyük gelirleri CCİ operasyonları, Rusya ve Ukrayna bira operasyonları.
"Türkiye bira operasyonları önemsiz" demek istemiyorum keşke Tuborg kadar verimli de olsa. Lakin Türkiye'de alkol satışının yasaklanması şirketi zor duruma sokacak bir haber değil.
Yer İmleri