tamam da adım başı zaten cami. camiye uzak ev yok. ezan sesi duyulmayan ev yok. cemaatten çok cami var.
ben razıyım efes'in türkiye bira operasyonlarını sadece sevap olsun diye zararına sürdürmesini. zaten milletin çoluğunun çocuğunun rızkına çöreklenmemiz çok ayıp olurdu. cami yaptırarak mı daha çok sevap point toplarız yoksa zararına bira satıp milletin çoluğunun çocuğunun rızkına salça olmayarak mı bu şartlar altında?
sevap point önemlidir. yoksa cennete gidip nasıl hurilerle fingirdeşeceğiz? bence cami yaptırmanın marjinal sevap point oranı bira operasyonlarını zararına sürdürmeden fazla değildir!
her şey para değil arkadaşlar. sizin gözünüzü para hırsı bürümüş.
Valla bu cami işi hissenin perfonsına bile etki eder. Bak, koç grubu grubu sevap üretim merkezi olarak marmara üniversitesi ilahiyat fakültesi camisini yapmış, sabancı rubu adana merkez camisini yapmış. Eee bizim tuncay aga ne yapmış. Boyle olunca, koç ve sabancı grubu hisseleri ag grubu hisselerini sollamış. Cami işi önemli. Biri tuncay agaya bunu hatırlatsın
dedim ya "her şey para değil" diye, dedim ya "sizin gözünüzü para hırsı bürümüş" diye, her fırsatta benim ne kadar doğru tespitler yaptığımı ispatlıyorsunuz adeta!
tekrar söyleyeyim, türkiye bira operasyonlarının zarar etmesi demek, milletin çoluğunun çocuğunun rızkına çöreklenmemek/salça olmamak demek. yani daha çok sevap point demek, yani daha çok cennet kapısının açılarak bizim için daha çok huri ile fingirdeşme şansının artması demek!
Kapatalım gidelim. Almam borsasında işlem görelim. Cennette şarap akan dereler var ama dünyada yasak.
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında haklısın, londra ya da almanya borsalarından birinde işlem görse bu seviyelerde olmaz hisse.
Bir konu daha var, hisse fiyatları hazır bu seviyedeyken, şirketinde kasasında para varken biraz hisse geri alımı yapsa gelecekte dağıtacağı karların da bir kısmı şirkette kalmış olur.
itiraf ediyorum ben basıyorum hisseye ,buradaki o lavuk ya hisseden çakacak ya da her gün stres yaşayacak
şimdi sen düşün
Aralık ayı işlemleri:
Citi: 2.2 milyon satış
deutsche: 5.9 milyon satış
emeklilik fonları: 2.1 milyon alış
yatırım fonları: 3.5 milyon alış
gavur canımıza okudu!
Yer İmleri