Bu İsrail e öyle şeytanı beni çileden çıkardı... yahu Filistin sizin ölümünüz olacak... ağlayan anneler ağlayan çocuklar... artık çocuklar bile büyükler gibi konusuyor....
Printable View
Bu İsrail e öyle şeytanı beni çileden çıkardı... yahu Filistin sizin ölümünüz olacak... ağlayan anneler ağlayan çocuklar... artık çocuklar bile büyükler gibi konusuyor....
özenç vasıtası ile deneysel talebelikte imtihanda oluştuğumuz şu dünyasıda, Muhammed İkbal'in : '' benim niyazım iki rekat namaza sığmaz '' tümcesi de deruni mâna içerür, tefekkür eyleyene ki, bu da maksada ulaşma yolunda kul paydaşın yolculuğunu güzelleştirir. selâm ve dua ile
lôse your self to dance bir hoş anı için...
Allah ne güzel vekildir diyen Filistin li....ben buna duyarsız kalamam.... ağlayan anneler...
hayaller kurardık gelecek için / hani ölümsüzdü yüce sevgimiz / her gecenin sabahında başım yine döner, döner / getirmiyor seni bana, short kalıyor geceler, geceler / bir ben miyim diye baktım ki etrafımda / hepsi doğuştan sarhoş, benim gibi sevenler / sevip sevilmeyenler , sevip acı çekenler /
bu arada ferdi'ci jilet atmaz
o kendini kurtarıyorda... sen nasıl kurtaracaksın ?
şurada 1,5 milyarımızın ortasında, 3-5 milyon filistinliyi koruyamıyoruz ?
bu 1,5 MİLYAR cennete gireceğim gibi bir hayale kapılmasın
boştan yere namaz kılıp, oruç falan tutmayın
önce ''filistin'deki müslüman çoluk, çocuk, kadınlar öldürülürken, ne yaptın ?'' diye sorar ALLAH
VİOP30 günlük, bu takası gören yarına short da girmek istemez bence! 2 shortcu BofA ve İs Yatırım short azaltmış, VİOP a verende long kapatan YapıKredi Yatırım olmuş,
https://i.hizliresim.com/p9ja0hr.PNG
hazır grafik hedefi 828750 ye gelmişken
dowa mowa bişeyler olsa.. bi haber neyin düşse :yahoo: