Sayfa 442/1008 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: Vıop LVI

Bu İsrail e öyle şeytanı beni çileden çıkardı... yahu Filistin sizin ölümünüz olacak... ağlayan anneler ağlayan çocuklar... artık çocuklar bile büyükler gibi konusuyor....

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    seyyid nesimi ..

vahdeti vucuttu biraz abartmış en büyük şair.. zaten dizilerde şiirleri çaktırmadan aşılanıyor.

birtanesi " ben bu cihana sığmazam" şiiri

tasavvufta bir türlü anlaşılamamış anlaşılsada yanlış anlaşılmara maruz kalındığından korkulduğu için gizlice yürütülen böyle gizemli bir şey

tabi bu işin çoook eski dedeleri.. nesimi gibi şairleri kuranı kerimden örneklerle desteklemiştir.

bizimkiler geri kalırmı ..

buna göre.. derlerki..

ayette " biz insanı en güzel şekilde biçimde yarattık" der..

en güzel şekil ve biçim tanrının kendisi olacağından.. insanlar tanrının bizzat vucut bulmuş halidir.

o nedenle bazı parti liderlerine... tanırının tüm vasıflarını taşıyor gibi yakıştırmalar yapılıyorken aslında ne demek istedikleri açık ve net.. tabi anlayabilene.

dinsiz kalmayın diye fazlasını yazmayalım..

lakin konu derindir..

kimine göre zalim olan kişi / kimseler.. kiminin gözünde tanrıdır..

özenç vasıtası ile deneysel talebelikte imtihanda oluştuğumuz şu dünyasıda, Muhammed İkbal'in : '' benim niyazım iki rekat namaza sığmaz '' tümcesi de deruni mâna içerür, tefekkür eyleyene ki, bu da maksada ulaşma yolunda kul paydaşın yolculuğunu güzelleştirir. selâm ve dua ile

lôse your self to dance bir hoş anı için...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Allah ne güzel vekildir diyen Filistin li....ben buna duyarsız kalamam.... ağlayan anneler...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    hayaller kurardık gelecek için / hani ölümsüzdü yüce sevgimiz / her gecenin sabahında başım yine döner, döner / getirmiyor seni bana, short kalıyor geceler, geceler / bir ben miyim diye baktım ki etrafımda / hepsi doğuştan sarhoş, benim gibi sevenler / sevip sevilmeyenler , sevip acı çekenler /

bu arada ferdi'ci jilet atmaz
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Allah ne güzel vekildir diyen Filistin li....ben buna duyarsız kalamam.... ağlayan anneler...
    o kendini kurtarıyorda... sen nasıl kurtaracaksın ?
    şurada 1,5 milyarımızın ortasında, 3-5 milyon filistinliyi koruyamıyoruz ?
    bu 1,5 MİLYAR cennete gireceğim gibi bir hayale kapılmasın
    boştan yere namaz kılıp, oruç falan tutmayın
    önce ''filistin'deki müslüman çoluk, çocuk, kadınlar öldürülürken, ne yaptın ?'' diye sorar ALLAH

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif akşam seansında yarın için ipucu veriyor çıtak dayucuğum yannuş anlama da sana dipten şortlattırmış, bak dediydi dersin stoplatcak seni bu herif, zaten tohatlı abi de kayıp kaldın nı bi başına

VİOP30 günlük, bu takası gören yarına short da girmek istemez bence! 2 shortcu BofA ve İs Yatırım short azaltmış, VİOP a verende long kapatan YapıKredi Yatırım olmuş,

hazır grafik hedefi 828750 ye gelmişken
    dowa mowa bişeyler olsa.. bi haber neyin düşse

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Çıtak dayuuuu hazır şort olmuşken viop30 üç taban çektirsek fena mı olur... %%%%%
    bak adam ne yazmış

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    VİOP30 günlük, bu takası gören yarına short da girmek istemez bence! 2 shortcu BofA ve İs Yatırım short azaltmış, VİOP a verende long kapatan YapıKredi Yatırım olmuş,
    bugün ve yarın için bu civarlar yeter... fazlası eşşekliğin daniskası olur
    flat veya lönk için fırsat kollaayrım

Sayfa 442/1008 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •