Ben o zaman mevcut evide satıyorum :)
Printable View
Ben o zaman mevcut evide satıyorum :)
Parkmavera3 sertifikası denilen kandırmacaya elindeki 10 bin Doları 3 kusurlu fiyatlardan bozup giren var, hayali BETON almak idi. Betonu alırmı alamazmı bilemem ama işin sonunda eline bir şey alacağı kesin gibi.... 10 bin Dolarını tutsa şimdi 46000 Tl parası olacaktı oysa bu gerzeğin elinde 800 adet PARKPALAVRA sertifikası var bugünkü borsa değeri üzerinden 26.200 Tl ediyor hemide 13 ay sonra. İşte ben buna güzel `BATIRIM` derim.
Ben bu yılki enflasyonu istedikleri kadar hokkabazlık , hokus pokus yapsınlar %15 den aşağı olmayacağını hatta %17-18 bandında seyredeceğini düşünüyorum. Bu şartlar altında hala TL parasını % 15-16 brüt faiz ile bankalarda mundar etmeye aday dünya kadar insan görüyorum. İyikide varlar yoksa giren kol böreğinden sonra görürdüm o DAŞŞŞ ! gibi sağlam bankaların halini ben.
Dolar aşağı gider falan dedik 4.63' e geldi sayılır yine.
Trend friend meselesi..:)
FED ağır ağır da olsa ürkütmeden piyasaların önünde gidiyor..bir bakıma elide mecbur bence..
Fakat bizim MB'sı maşallah hem içerideki piyasaların gerisinde, hemde FED'in gerisinde epeydir..:(
Geçenlerde normallleşme felan biraz ilerledi ama yetişebildi mi?..Yada bundan sonra yetişebilir mi?..hadi bırak yetişmeyi önlerine geçebilir mi?..soru bu..
Ha TCMB diyorsa ki FED benim için yok hükmündedir, o başka..:kahkah: