Sayfa 444/1027 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Ben o zaman mevcut evide satıyorum

Parkmavera3 sertifikası denilen kandırmacaya elindeki 10 bin Doları 3 kusurlu fiyatlardan bozup giren var, hayali BETON almak idi. Betonu alırmı alamazmı bilemem ama işin sonunda eline bir şey alacağı kesin gibi.... 10 bin Dolarını tutsa şimdi 46000 Tl parası olacaktı oysa bu gerzeğin elinde 800 adet PARKPALAVRA sertifikası var bugünkü borsa değeri üzerinden 26.200 Tl ediyor hemide 13 ay sonra. İşte ben buna güzel `BATIRIM` derim.

Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Ben o zaman mevcut evide satıyorum
    Aklınızdaki rakama alıcı bulacağınıza inanıyorsanız satabilirsiniz.

Ben bu yılki enflasyonu istedikleri kadar hokkabazlık , hokus pokus yapsınlar %15 den aşağı olmayacağını hatta %17-18 bandında seyredeceğini düşünüyorum. Bu şartlar altında hala TL parasını % 15-16 brüt faiz ile bankalarda mundar etmeye aday dünya kadar insan görüyorum. İyikide varlar yoksa giren kol böreğinden sonra görürdüm o DAŞŞŞ ! gibi sağlam bankaların halini ben.

5. Dolar aşağı gider falan dedik 4.63' e geldi sayılır yine.

6.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Yurtdışı diye bişey yok. Nerede doğduğunun anlamı yok, sana nerde değer veriyorlarsa adam yerine koyuyorlarsa orada yaşarsın. Heryer aynı gezegen bence. araya sanal sınır koyup kendini limitleyen şey örfleriniz ve bilinçaltınız.
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Benki, pek yurtdışına çıkmış bir adam olmamama rağmen, mükemmel tanımlama olmuş..takdir ettim..
    Popülizmden uzak ve yürekli bir yazı..

katılıyorum..

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bana rasyonel gelen iyi bir analiz...

Ancak faiz artışı yapılmazsa piyasa tepkisinin sert olacağını herkes kabul ediyor.

Dünkü kur gelişmesini değerlendiren bankacılar, piyasaların yeniden faiz artışıyla TL’nin yabancı için daha cazip olacağını, sıcak paranın yeniden akmaya başlayacağını, kendilerinin de hızlanacak hareketten karlarını artıracakları beklentisine girdiklerini söylüyor.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...lindi-40857712
    Trend friend meselesi..

FED ağır ağır da olsa ürkütmeden piyasaların önünde gidiyor..bir bakıma elide mecbur bence..

Fakat bizim MB'sı maşallah hem içerideki piyasaların gerisinde, hemde FED'in gerisinde epeydir..

Geçenlerde normallleşme felan biraz ilerledi ama yetişebildi mi?..Yada bundan sonra yetişebilir mi?..hadi bırak yetişmeyi önlerine geçebilir mi?..soru bu..

Ha TCMB diyorsa ki FED benim için yok hükmündedir, o başka..

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ülkenin en zengin 5 kişisinden biri bütün malını neden satar ağalar?

https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...-daha-2449470/
    Bu haberi gördükten sonra arsalarımda %20 indirim kararı aldım.
    Gel vatandaş gel maharajın üçbuçuk attığı mallar bunlar gel.

Sayfa 444/1027 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •