-
Ben o zaman mevcut evide satıyorum
-
Parkmavera3 sertifikası denilen kandırmacaya elindeki 10 bin Doları 3 kusurlu fiyatlardan bozup giren var, hayali BETON almak idi. Betonu alırmı alamazmı bilemem ama işin sonunda eline bir şey alacağı kesin gibi.... 10 bin Dolarını tutsa şimdi 46000 Tl parası olacaktı oysa bu gerzeğin elinde 800 adet PARKPALAVRA sertifikası var bugünkü borsa değeri üzerinden 26.200 Tl ediyor hemide 13 ay sonra. İşte ben buna güzel `BATIRIM` derim.
-

Originally Posted by
SmuraY
Ben o zaman mevcut evide satıyorum

Aklınızdaki rakama alıcı bulacağınıza inanıyorsanız satabilirsiniz.
-
Ben bu yılki enflasyonu istedikleri kadar hokkabazlık , hokus pokus yapsınlar %15 den aşağı olmayacağını hatta %17-18 bandında seyredeceğini düşünüyorum. Bu şartlar altında hala TL parasını % 15-16 brüt faiz ile bankalarda mundar etmeye aday dünya kadar insan görüyorum. İyikide varlar yoksa giren kol böreğinden sonra görürdüm o DAŞŞŞ ! gibi sağlam bankaların halini ben.
-
Dolar aşağı gider falan dedik 4.63' e geldi sayılır yine.
-

Originally Posted by
doctor
Yurtdışı diye bişey yok. Nerede doğduğunun anlamı yok, sana nerde değer veriyorlarsa adam yerine koyuyorlarsa orada yaşarsın. Heryer aynı gezegen bence. araya sanal sınır koyup kendini limitleyen şey örfleriniz ve bilinçaltınız.

Originally Posted by
enki
Benki, pek yurtdışına çıkmış bir adam olmamama rağmen, mükemmel tanımlama olmuş..takdir ettim..

Popülizmden uzak ve yürekli bir yazı..
katılıyorum..
-
-

Originally Posted by
MAHARAJ
Bu haberi gördükten sonra arsalarımda %20 indirim kararı aldım.
Gel vatandaş gel maharajın üçbuçuk attığı mallar bunlar gel.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri