dolar faizi günlük 4,50 işliyor..
evde dolarlar çalınacak diye stres yapmaya gerek yok diye ben düşünüyorum.
fiyatta hedeflediğim fırsata gelince bir telefon ile satarım, ben niye sıkıntıya gireyim.
dolara , ŞORTlarını havaya atanlar düşünsün.
Printable View
Okul kitaplarında kitap basan şirketler okullarla anlaşma yapar satılacak her kitap için %20 VB jestler yaparlar
Hatta devlet okolların da devletin verdiği kitap harici yasak oldugu için okul velilere xx yayın evinin kitabını xxx kırtasiyesi veya okul müdüründen gidip alacaksın der.
Kitabı devlet okulu el altından satarsa g.resmi satış oldugu için devlet vergi kaybınada ugrar ama komisyon alacam diye gözü dönen insanlardan herşey beklenir
bayramdan önce kullandığımız temel pek çok şeye yüzde 10 koydular tek kalemde kemiksiz..
ayrıca hatırladığım elektrik zammı var yüzde 10a yakın, doğalgazda zamlı gelmiş galiba son.. benzin mazot malum..
bayramda ya da tatile uçakla, otobüsle bi yerlere gittinizmi hiç.. istanbul-ankara, istanbul-izmir vs ya da daha uzak en az 10-15 lira artmış hattına göre...
bu forumda abartmayın rakamları yazan bi arkadaş var, onu en yakın markete, pazara yada ulaşım için bu biletleri temin edebileceği sitelere bi baksın derim, ülkeden fiyatlardan bu kadar kopuk olmayın ayıp değil, öğrenmemek ayıp...
bi tarafımızı sildiğimiz kağıtların bile fiyat artışını öğreniniz!!!
mühendisim yeterince matematik bilgim var nasıl beceriyolarda yüzde 0-1 küsürlü bulmayı beceriyorlar benim sözüm yok..onlarda da utanma..
investingte görmüştüm 0,59 mu ne bekliyolarmış, hassss... dedim kocaman...
bir yazarda şöyle yazmıştı, "nasıl 6 ya alıştık dimi diye, korkmayın çift hanelerede alışacaz" demişti..
bencede alışacağız..
Elde bulunan nakit doları bozdurmak ne kadar mantıklı ve cebe getirisi nedir tartışılır. Ama internet üzerindekilerle iyi paralar kaldırabilirsiniz :) https://piyasa.paratic.com/doviz/dolar/ daha yeni düştü derken hala 6 barajından inemedi :D bakalım nasıl sonuçlanıcak gün sonu...
Adam çocuğu MIT veya Harvard fiyatıyla özel okula gönderiyor utanmadan fotokopi falan ...Tam Ülkem insanı...Ver çocuğa kredi kartını ne gerekiyorsa al demesi lazım , sonuçta çocuk okuyup bir Bill Gates yada Steve Jobs olacak :kahkah: