Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by NYIT Yazýyý Oku
    Eveeet...
    Adý Türk sahibi Arap olan Türk Telekom,Türk bankalarýnýn kucaðýna býrakýldý bugün resmî olarak

Sonuç...
    Türk bankalarý þimdi Araplarýn 4.75 milyar dolarlýk zararýný ödeyecek..

Ver mehteri...
    Bende bu aymaz bankalara gidip tasarruflarýmý yatýracaðým ona buna peþkeþ çeksinler diye, oldu gözlerim doldu.

Diyeyim size bunlar faiz maiz artýrmaz artýrsa bile bir moka yarayacak bir artýþ olmaz. Dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz ama nereye gider giderde orasý en tepemi olur yoksa ucu açýk mý olur bilemem bunun cevabý herkesin kendi fantezi dünyasýna kalmýþ birþey.

3.  Alýntý Originally Posted by umutabi Yazýyý Oku
    Bende bu aymaz bankalara gidip tasarruflarýmý yatýracaðým ona buna peþkeþ çeksinler diye, oldu gözlerim doldu.
    dolar faizi günlük 4,50 iþliyor..
    evde dolarlar çalýnacak diye stres yapmaya gerek yok diye ben düþünüyorum.
    fiyatta hedeflediðim fýrsata gelince bir telefon ile satarým, ben niye sýkýntýya gireyim.
    dolara , ÞORTlarýný havaya atanlar düþünsün.

Alýntý Originally Posted by mahýrarda Yazýyý Oku
    dolar faizi günlük 4,50 iþliyor..
    evde dolarlar çalýnacak diye stres yapmaya gerek yok diye ben düþünüyorum.
    fiyatta hedeflediðim fýrsata gelince bir telefon ile satarým, ben niye sýkýntýya gireyim.
    dolara , ÞORTlarýný havaya atanlar düþünsün.
    Gönül huzurluysa diyecek bir þey yok da gün gelir Dolarý satmaya kalktýðýnýzda 2 Tl makas ile satarýz derlerse ne olacak ! ki bu benim kötünün en iyisi senaryom kötüyü yada en kötüyü anlatmaya gerek bile yok . Bol kazançlar

5.  Alýntý Originally Posted by umutabi Yazýyý Oku
    Gönül huzurluysa diyecek bir þey yok da gün gelir Dolarý satmaya kalktýðýnýzda 2 Tl makas ile satarýz derlerse ne olacak ! ki bu benim kötünün en iyisi senaryom kötüyü yada en kötüyü anlatmaya gerek bile yok . Bol kazançlar
    2 TL makasa da razý olacaðýz. Dolar 7'ye dayandýðý cuma günü Fiba, internet ve telefon bankacýlýðýnda al-sat'ý kapattý. Sonraki pazartesi ise al-satý açmýþ fakat al-sat limiti olarak 500K TL limit koymuþ. Hem satmak istesem elimdekilerin hepsini satamýyorum, hem de tekrar almak istesem alamýyorum. O gün baþýmýza neler gelebileceðinin küçük bir provasýný yaþadýk.......

Alýntý Originally Posted by enfarktus Yazýyý Oku
    2 TL makasa da razý olacaðýz. Dolar 7'ye dayandýðý cuma günü Fiba, internet ve telefon bankacýlýðýnda al-sat'ý kapattý. Sonraki pazartesi ise al-satý açmýþ fakat al-sat limiti olarak 500K TL limit koymuþ. Hem satmak istesem elimdekilerin hepsini satamýyorum, hem de tekrar almak istesem alamýyorum. O gün baþýmýza neler gelebileceðinin küçük bir provasýný yaþadýk.......
    umutabi yalnýz 20 kuruþ makas dememiþ 2tl makas demiþ !

Alýntý Originally Posted by bahri Yazýyý Oku
    Severim akýllý insanlarý sayýn bahri sizide sever ve iyi olmanýzý isterim. Saygýlar

8. Cool

Alýntý Originally Posted by bahri Yazýyý Oku
    Farkýndayým, benim hesabým: 12-2=10

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •