Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa %31.09 benim hesaplama :) Doğrudur ben hesaplayıp eklerken sizde yazmışsınız., fena değilmiş bugün. Bakalım bu nekadar devam edecek?
Gtl kac ustadlar
Alıntı: Originally Posted by Webster Gtl kac ustadlar Yeşilli bankayla yolları ayırdım ben üstadım :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Gtl kac ustadlar GTL alacakmış gibi yapın ne çıkıyorsa fiyat odur.
Alıntı: Originally Posted by myfinans GTL alacakmış gibi yapın ne çıkıyorsa fiyat odur. Girdim gireli 23.5 a dustu. Ing turuncu daha iyiydi. Stresi yoktu enazindan
Alıntı: Originally Posted by Webster Girdim gireli 23.5 a dustu. Ing turuncu daha iyiydi. Stresi yoktu enazindan Ufak ufak nkolay'a da başlıyacağım, hiç değilse sabit 25.15.
Alıntı: Originally Posted by Webster Girdim gireli 23.5 a dustu. Ing turuncu daha iyiydi. Stresi yoktu enazindan İng mesaj atmış hoşgeldini yeniden başlatalım diye :)
Alıntı: Originally Posted by myfinans OKT 0,022395 0,022395-0,022377=0,000018 Oranı hesaplaması da sizden, dün yapayım dedim çuvalladımdı. Ama %31,08 galiba. Güzel her bir şekilde bşr fonum 29, 30 getiriyor igl, fil, okt üçlüsü