Originally Posted by admustafa %31.09 benim hesaplama Doğrudur ben hesaplayıp eklerken sizde yazmışsınız., fena değilmiş bugün. Bakalım bu nekadar devam edecek?
Gtl kac ustadlar
Originally Posted by Webster Gtl kac ustadlar Yeşilli bankayla yolları ayırdım ben üstadım
Originally Posted by Webster Gtl kac ustadlar GTL alacakmış gibi yapın ne çıkıyorsa fiyat odur.
Originally Posted by myfinans GTL alacakmış gibi yapın ne çıkıyorsa fiyat odur. Girdim gireli 23.5 a dustu. Ing turuncu daha iyiydi. Stresi yoktu enazindan
Originally Posted by Webster Girdim gireli 23.5 a dustu. Ing turuncu daha iyiydi. Stresi yoktu enazindan Ufak ufak nkolay'a da başlıyacağım, hiç değilse sabit 25.15.
Originally Posted by Webster Girdim gireli 23.5 a dustu. Ing turuncu daha iyiydi. Stresi yoktu enazindan İng mesaj atmış hoşgeldini yeniden başlatalım diye
Originally Posted by myfinans OKT 0,022395 0,022395-0,022377=0,000018 Oranı hesaplaması da sizden, dün yapayım dedim çuvalladımdı. Ama %31,08 galiba. Güzel her bir şekilde bşr fonum 29, 30 getiriyor igl, fil, okt üçlüsü
Forum Rules
Yer İmleri