Originally Posted by admustafa Ýng mesaj atmýþ hoþgeldini yeniden baþlatalým diye Ustad bankaci olarak nkolay hakkindaki yorumunuz nedir?
Originally Posted by myfinans VK6 24,73 VK11 22.02 Az sonra OKT... Bugun VK11 den çýkýp FÝL'e geçecektim, geç uyandým treni kaçýrdým. Yarýn FÝL'lerime dönüyorum ) SM-A705FN cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Originally Posted by Webster Ustad bankaci olarak nkolay hakkindaki yorumunuz nedir? Üstad benim hesabým yok ilgili bankada o yüzden çalýþan arkadaþlarýn yorumu daha deðerli olur
Originally Posted by admustafa Üstad benim hesabým yok ilgili bankada o yüzden çalýþan arkadaþlarýn yorumu daha deðerli olur Ustadim Yarin hangi ppfye gireyim Bosta 500k olacak
Originally Posted by Webster Ustadim Yarin hangi ppfye gireyim Bosta 500k olacak En seri hangisini alýp satabiliyorsanýz onu alýn.
Originally Posted by Webster Ustadim Yarin hangi ppfye gireyim Bosta 500k olacak Hocam Garanti den alabileceðiniz PPF ya GTL yada FIL olacak. Baþka seçeneðiniz varsa söyleyin
Originally Posted by Webster Ustadim Yarin hangi ppfye gireyim Bosta 500k olacak ING hesabýnýz var IGL alsanýza Bu gün 28,98 getirmiþ.
Originally Posted by myfinans ING hesabýnýz var IGL alsanýza Bu gün 28,98 getirmiþ. Ustad ingbankta fon al diyorum Mkk acilacak onayliyormusunuz diyor He diyorum Size donus yapilacaktir diyor Yarin mh yi arayayim bari
Forum Rules
Yer Ýmleri