http://fs5.directupload.net/images/170615/pickdiwo.jpg
Printable View
Sn traderx5
Para niz sizin , fikriniz sizin , arti veya eksi degeriniz de sizin hesabinizi etkiliyor , iyiniyetli ongoruleriniz , takdire sayan ....
Ancak, bist de kisa vadeli al/sat/al lar gun ici heyecanlar , bir yerden sonra aliskanlik ve rakamkolik yapar , zarar pozisyonu , sat \ al ve al/sat ile dogru salinimlari yakalarsan azaliyor , bu da dogru ....
Dikkatli olmanizi vede saglikli olmanizi dilerim ....
Genelde insanlar in pozisyonlari ters e dusuce , forumda yazmalari cogaliyor ....
İyi aks lar dilerim
Evet hissede satış devam ama artık yedire yedire yapıyor. Ve yavaş yavaş yataya sarar gibi . Ancaaaak burada uyanık olmak gerek. Bana göre bir taban daha olmadan hissede çıkış baslamayacak. He bu taban ne zaman olur onu bilmek güç ama 1.60- 1.70 civarına değmeden bu iş bitti diyemeyiz. Bu benim kendi görüşüm. Bu arada belki 2-3 ay hisseyi 2 - 2.60 bandında tutabilir. Onun icin yüklü alım yaparken dikkat edin öpülmeyin.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
La herkes amma alıngan yav . Sanki bizde mal yok. Arkadaş ben olabilecekleri söylüyorum. Geçmişteki hareketlerine göre uzun sürecek bir yatay döneme giriyoruz. En az 6 ay 1 yıl bu yatay dönem sürer ki bunun bandı 1.60- 3tl arasıdır. 3 ün üstüne bu sürelerde atamaz. Onun için uyarıyorum. Yani öyle 5-6tl hayali kurmayın o operasyon 3-4 yılda bir olur.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.