Sn traderx5
Para niz sizin , fikriniz sizin , arti veya eksi degeriniz de sizin hesabinizi etkiliyor , iyiniyetli ongoruleriniz , takdire sayan ....
Ancak, bist de kisa vadeli al/sat/al lar gun ici heyecanlar , bir yerden sonra aliskanlik ve rakamkolik yapar , zarar pozisyonu , sat \ al ve al/sat ile dogru salinimlari yakalarsan azaliyor , bu da dogru ....
Dikkatli olmanizi vede saglikli olmanizi dilerim ....
Genelde insanlar in pozisyonlari ters e dusuce , forumda yazmalari cogaliyor ....
İyi aks lar dilerim
Evet hissede satış devam ama artık yedire yedire yapıyor. Ve yavaş yavaş yataya sarar gibi . Ancaaaak burada uyanık olmak gerek. Bana göre bir taban daha olmadan hissede çıkış baslamayacak. He bu taban ne zaman olur onu bilmek güç ama 1.60- 1.70 civarına değmeden bu iş bitti diyemeyiz. Bu benim kendi görüşüm. Bu arada belki 2-3 ay hisseyi 2 - 2.60 bandında tutabilir. Onun icin yüklü alım yaparken dikkat edin öpülmeyin.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
La herkes amma alıngan yav . Sanki bizde mal yok. Arkadaş ben olabilecekleri söylüyorum. Geçmişteki hareketlerine göre uzun sürecek bir yatay döneme giriyoruz. En az 6 ay 1 yıl bu yatay dönem sürer ki bunun bandı 1.60- 3tl arasıdır. 3 ün üstüne bu sürelerde atamaz. Onun için uyarıyorum. Yani öyle 5-6tl hayali kurmayın o operasyon 3-4 yılda bir olur.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri