ALSERA idaresinin, sayın ekserjinin büyük bir gayretle toparlayıp listelediği şirketlerin bir kısmını gelecekte birleştirerek devam etmeleri mükündür...
Muhtemelen bölge bazlı birleşme karşımıza çıkabilir. Diye düşünüyorum.
Printable View
ALSERA idaresinin, sayın ekserjinin büyük bir gayretle toparlayıp listelediği şirketlerin bir kısmını gelecekte birleştirerek devam etmeleri mükündür...
Muhtemelen bölge bazlı birleşme karşımıza çıkabilir. Diye düşünüyorum.
aslında bütünün ortaya çıkması bu haliyle bile çok güzel oldu...
peki GÜRLÜK satın alınması ile ilgili bazı çekincelerimiz şimdi nasıl görünmekte... bu adamlar bu yatırımları en baştan planlayıp yürütürken nasıl olmuş da hisse satmışlar... Ana üretim merkezi artık Mahmudiye olacak sanırım. Sandıklı girizgah ve gavur eşeği muamelesi görmüş.
bakalım Tekirdağ, Balıkesir ve Burdur Kemerden bir şey çıkacak mı?
Gürlük Jeotermal Enerji Tarım Seracılık Gıda Sanayi, aşağıdaki iştirakleriyle birlikte alınmıştır.
Albi Bitkisel İlaç Ham Maddeleri Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin,
Alpark Jeotermal Sağlık Turizm ve Depoculuk Anonim Şirketi'nin,
Alurla Jeotermal Sağlık ve Turizm Anonim Şirketi
Hak Gayrimenkul Tarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
SOnrasında Alsera'ya bağlanmış.
Benzer bir notu alttaki firmalar içinde aradım ama bulamadım.
Samdi Tarım Üretim ve Ticaret A.Ş. (Türkiye)
Jedi Tarım Üretim ve Ticaret A.Ş. (Türkiye)
Mekredi Tarım Üretim ve Ticaret A.Ş. (Türkiye)
Belki büyüklük olarak küçük kaldığı için olabilir.
ben 800 dekarlık tek sera olacak diye düşünüyordum ama araştırıken böyle bir şey çıktı
"Eskişehir'in Mahmudiye ilçesi, İsmetpaşa Mahallesine yakın bölgede yaklaşık 850 dönümlük bir alanda yürütülecek olan Jeotermal Kaynak Arama Sondaj ve Modern Seracılık Projesi, Alsera, Nata, Beybur ve Seraf şirketlerinin iş birliği ile gerçekleştirilecektir. Proje kapsamında 100'er dönümlük 8 modern sera yerleşkesi kurulacak ve bu seralar kapalı devre jeotermal ısıtma sistemleri ile desteklenecektir."
Düşüşlerde yine başı çekiyor, zarar yazmış bir çok şirketten daha yüksek oranda kırmızıya geçerek .....maaşallah....:thumbdown::thumbdown::notr::not r:
https://i.hizliresim.com/jwwdwlh.jpg
8 iş günü >>>>107,50.-TL.>>>97,50.-TL.