Bir gazcı daha gelmiş
Printable View
Bir gazcı daha gelmiş
Deutsche ve Citi alıyor demek nasıl bir sallama türüdür arkadaş 😄 Klasik LINK hareketleri arkadaşlar,normal bunlar. YTD
son bi haftalık takas değişiminde deutche 9719 citi 6489 almış gözüküyor sanırım virman gitmiş çünkü günlüklerde gözükmüyordu.ama sıkıntısı büyük kağıdın haber netleşmeden pek uğranılacak kağıt değil.
Bilip bilmeden hakaret ediyorsun ben bugún alıp başını gidecekmi dedim milletin darma dağın olduğu gün yüzde 2.5 artı kapatmış daha ne istiyorsun. Satmak istiyorsan yarın gidince sat kimseyi de suçlama
Takaslara bakın görün geçen gidişinde de citi virmanla almıştı ben yardım olsun diye yazdım ama hata yapmışım
At yarışı oynar gibi hisse takibi yaparsanız sonunuz hüsran olur ..
Bir hisse çok sık git gel yapıyorsa , bunlar pozisyon alma çabalarıdır. Amaç her seferinde satmayanları pişman etmek bıktırmaktır. Sabırsız ve agresif yatırımcılar sinirle hisseyi satar , bunlar ise pozisyonları kapar yola devam eder...
Link i iyi tanırım gecen haftada demiştim bu hareketler bana çok tanıdık ..Kimsenin olumsuz hava pompalamasina ve gazına gelmeden izleyelim bakalım ..
Ben bu hisseden zamanında bekleyerek 2 sefer para kazandım bu 3. Sefer bekleyenleri uyarmak istedim kötü oldum.
Sizin gibileri binlerce kez gördüm hepinizin toplamından daha çok borsa geçmişim var. Yönlendirmeli yazı yazmayın varsa teknik temel bilgi onları paylaşın. Konuştuğunuz hissenin kademeleri bomboş 30 kademe birden kalkıp iniyor.
pozisyon alan arkadaşlar ortadan kayboldu.
al sat ile dünya para kazanılacak hissede ne pozisyonu alıyorlarsa
Ben 1993 den beri buradayím hisseleri Karaköy de sokaktan alırdık Fuzuli konuşma.
büyük borsacı para bey, o zaman alayım hissedeki teknik görüşünüzü.
hisse nereye kadar tepki verir.
trend, eliot, fibo, gösterge, kanal falan filan bir grafik çizin de bu yılların tecrübesinden faydalanalım.
Görüşlerine tamamen katılıyorum. bu fiyatlar pozisyon almak ve beklentiye girmek için riski çok fazla olmayan fiyatlar. Bİr miktar malı sabit tutarak hedef koyulabilir. Ama bir miktarla da tahtaya uyum gösterip al sat yapıp maiyeti güzelleştirmek gerekir. Lin son bir senedir herşeye fırsat verdi neredeyse.
Bu piyasa da teknik mi.Ben 19 lira da tekniği söylemiştim bitti dedim zamanı gelince gelirim yazdım şimdi geldim fakat piyasa duman, seçim bu belirsizliklerin kalkması lazım.
hissinizi yiyim. Hisle çok para kazanırsınız devam edin böyle size bir daha cevap vermem.
Sattınmı çok bilmiş.
sözde link 3 ay içinde satilacakti 6 ay geçti hani nerde
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence sat . Sonra pişman olursun . Ytd.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi tutundu hisse, hakkını vermek lazım[emoji4]
9,35 ten satacaksın ve artık seçim sonuna kadar bekleyeceksin.Grafik falan şu süreçte fayda etmez
Katılıyorum. Ben hissede değilim desem yalan olur. Takip için 103 lot var. Şu an viop daha karlı benim açımdan. Uğraşmaya gerek yok THY düşüş ver seçime kadar yaslan arkana keyfine bak. Ytd.
Bir logo olmadan asla
uçtu gideyahh :yahoo: Elim sata gitmeyah
Maşallah diyelim daha zarar cokkk
Günlük pasta lütfen.
9.88 üzerinde kapanış önemli tutunamaz ise 9.5 veya altına çekilebilir . Şahsen ben kapanış güzel olacak diye düşünüyorum. Ytd
Hedef 38
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya kardeş neye ve kime göre . Yazmayın şunları. GAP lar doldu ise ki hacim fena değil yarın 10 üzeri kapanışa bakacağız. Geri dönüş olabilir . 9:50 seviyeleri destek 10:25 güçlü direnç
Önce 20 üzerinde kapanış yapsın sonra 38 düşünürüz
Ytd
Neye kime ve nasıl 20 üzerinde kapanacak. Yapmayın insanlar okuyup hisse alıyor. Küçük yatırımcı nin elinde patlıyor kağıt. Borsa duygusal bir iş değil. Kağıda bağlanıp hayal kurmayın. Bu belirsizlikte hiç bir şeyin garantisi yok. 9.88 üzeri önemliydi sabah açılışta 10 üzeri tekrar deneyecektir . Kalmazsa geri çekilir. Ytd
Takas lütfen
Bir ortak 38 yazınca ben 20 TL dedim neden zirve noktası bir daha 20 TL görür mü zor biraz bu hisse beklenti o kadar güçlü olsa 20 TL den buralara basarlarmıydı ki 38 olsun hele bazıları logo karşılaştırıyorlar zeki öğrenci görecekmiyiz meselesi gibi bir daha 20 görebilecekmişiz acaba
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil hayal ürünüdür
Zeki müren görebilecekmiyiz ki bir daha 20 TL görürüm bu hisse
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil
Pasta paylaşabilecek var mı
Çok çabuk bozuldu 10 üzerinde duraydı şans teknik olarak nasıl grafik atabilirmisiniz
sıçan suratlı tuvalet kağıdı doğru düzgün yükselmeden düşmeye başladı
Kaan dostum yapma etme kendiniz yandınız milleti takmayın şu hissenin kuyruğuna bu hissenin olayı al sat bundan zevk almaya bakın ben ve benim kişisel olarak tanıdığım 4 kişi sürekli alıp satıyor ve bu hem bize para kazandırıyor. Hem zevk veriyor. Bu hissede beklemek ise kaynamaya başlayan suda beklemek ten farksız bence,
İmza atıyorum. GAP araları al- sat yapılıyor. Nacizane bende ufak tefek yapıyorum.