Burası da su değil mehmet16 :hi:
Printable View
Burası da su değil mehmet16 :hi:
Emirhan06 Vergi dairesi
önünde nöbet.
yok burda
y.t.d ironi bu yazı
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vergi dairesi :48.479.349 TL bu miktar spk bildiriminde daha da artar55-60 arası gelir kar diye düşünüyorum.
Pınar Et'in vergi dairesine sunulan 2018 yılı 12 aylık net karı 48.479.349 TL
***Açıklanan kar/zarar rakamı Geçici Vergi Beyannamesi'deki tabloda yer
almaktadır. Tablo SPK mevzuatına uygun hazırlanmamıştır. SPK mevzuatına
uygun rakamlar ayrıca açıklanmaktadır.***
beklediğimden daha iyi geldi.:yahoo::halay:
Evet 50 yi rahat geçer.İstikrarlı .ytd.
Beklenti bitti, sıkı durun,
İyi bir kâr yok,vasat
temettü ne olacak.artık temettü miktarı.:bravo::halay::yahoo:
Emirhan06 kazandı...
Emirhan06
mutlu değil Tam sınırda
geldi
y.t.d ironi bu yazı
Doğru Ama Ezilmedik
sınırda Emirhan06 Daha
fazla kar bekliyordu
y.t.d ironi bu yazı
konselide bilançoda
y.t.d ironi bu yazı
Terzico ne konusuyorsun hala. Gecen yil vd 49m konsolide 59 gelmis.
Bu sene demek ki asagi yukari 58 civari birsey gelecek. Yani kar asagi yukari gecen sene ile ayni gelecek.
Ayrica 9 aylik vd 41m. 12 aylik 48 olmus yani sen zarar bekliyordun. Hala niye bos bos konusuyorsun yok sinirda falan diye.
Ozur dile kapansin konu
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket çalışmış bu zor günlerde kar etmiş, daha ne istiyor bazı arkadaşlar anlamıyorum, kaç tane şirket var sermayesinden fazla kar getiren
Herkese merhabalar
gayet başarılı bir bilanço ,
üstelik böylesine bir kriz döneminde her zamanki istikrarını korumayı başarmış .
konsolide bilançoda 55-60 arası bir kar rakamı gelir ki kar eden firmanın az olduğu bir dönemde hisse başına 1,25 gibi kar sağlamış
üstelikde 5,80 fiyatı ile
piyasa değeri 250 milyon olan şirketin son 5 yıllık karı piyasa değerine denk ..
herkese bol kazançlar..
Emirhan pazarlama,belli olduğu spek adamı olduğu..
Şirket içinde adamları mı var
Spekülatör adamı doğru bilgi vermez, piyasaya yanlış bilgiler verir, şirketi kötüler ki piyasadan mal toplansın,ama şirket ederi p/d nin 2-3 katı olup sürekli şirket hakkında iyi haberler yayıp yüksek hacimlerle işlem olan bir tahtadan Bilgi veren adam spekülatör adamıdır,
Arkadaş yüzsüzlük böyle birşeydir artık herkes sanırım tanıdı bu Terzico ve şak şakçısı Grand 2023 denen adamı.
Aylardır 30 milyonun altı gelecek diyen adam şimdi bu rakam sınırda diyor.
Türkçesi kıt matematiği hiç yok.
İddia çok basitti eğer 12 aylık kar 48 milyon ve üstü gelirse Terzico Taksim meydanında anıracak
eğer 12 aylık kar 30 milyon ve altı gelirse ben Terzicoya üstad , duayen falan deyip bir daha burada ağzımı açmıyacaktım.
Gelen sonuç ortada ki daha bu kar SPK kurallarına göre düzenlenen bilançoda artacaktır , adam hala daha sınırda geldi ezilmedik muhabbeti yapıyor. Allah kimseyi yüzsüz yapmasın.
Bilançoya kadar yazmayacağım diye söz de vermişti sözünü tutmadı , bu sözünü tutacağını da çok sanmam.
İşin ilginç yanı bilanço rakamı belli olan tahtalarda o gün iyi işlem hacmi olur, bu tahtaya ölü toprağı serpilmiş gibi, tık yok
lan şak şakçı , lan bebe , git kumda oyna oğlum bu zeka seviyesi ile seni harcarlar buralarda.
Ne yüzsüz adamlarsınız lan siz.
Ben normal olanı söyledim , şirket son 3-4 senedir buna benzer kar ediyor zaten. Bunu söylemek için içeriden bilgi almaya yada spek adamı olmaya gerek yok. Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir.
Asıl siz kimin adamısınız da gül gib kağıdı kötülemek için bir taraflarınızı yırtıyorsunuz.
Kaç para alıyorsunuz bu işler için.
Bari susun da adam sansınlar . Deyin ulan biz bu işi hakikaten hiç bilmiyor muşuz dediğimizin çok aksi çıktı biz gidelim buralardan deyin de belki adam sanar birileri sizi.
Emirhan06 sana yakışmıyor böyle
konuşmalar seni kaliteli
biri olarak biliyorum
böyle . kötü konuşma
sana yakışmaz .
sınır da .
yani vasat zaten hiseni n
halinden beli
y.t.d ironi bu yazı bu benim yorumum kimseyi bağlamaz
Terzico kardeş lütfen kıvırmayalım sınırda diyerek.
İddianın şartları gayet açık. Matematik yalan söylemez.
Ben 48 üstü dedim , 48 üstü geldi. Kaldı ki SPK bilançosunda sınırda da olmayacak. Boşuna çırpınma.
Heeee bir de SPK bilançosunu görelim son bir ümit diyorsan tamam onu yapalım. Ama oturup da sınırda , ezilmedik cart curt deyip çamura yatma.
.
SPK bilançosunda kar 48.000.001 TL geldiği anda taksimde ne yapman gerektiğini biliyorsun.
Ayrıca burada da bir daha yazmayacak kaybeden. Buna şak şakçıların da dahil.
Konsolide kar ne gelebilir tahmin eden kardeşim var mı?
Terzico hani bilanço 10 martta mı 1 martta mı ne gelecekti, diyordun birşeyler?
Birşey biliyormuşsun gibi havalar yaratmaya çalışıyordun al bugün 15 şubat.Geldi kar.
Hani 30 milyon gelecekti?
Emirhan net kazandı da Terzi ve diğer yancıların kazancı ne oldu biliyor musunuz adam yerine konup cevap verilmeleri oldu :)
PINAR ET TARİH YAZIYOR TARİH!!! HER GÜN KONKORDATO HABERİ GELEN ÜLKEDE GEÇEN SENEKİ KARI YAKALAMAK BÜYÜK OLAY.
Geçen yıl vergi dairesi 49 spk 59 gelmiş düz mantık yaparsak 48 e 58 gelmesi lazım.Güzel kar olur.
Şimdi her ne kadar Terzico ile anlaşamasak da hakkı yenmesin burada bir yanlış anlaşılma var.
Terzico SPK kurallarına göre hazırlanan bilanço için 1 martta gelecek dediki zaten esas olan budur.
Bu şimdi gelen vergi dairesine verilen gelir tablosu. Bu bizim asıl beklediğimiz değil ama öncü gösterge.
O yüzden Terziconun 1 Martta gelecek dediği bu değil , SPK bilançosu. Haksızlık olmasın.
Ama yine de Terzico kardeşin taksimde anırması için son 15 günün içindeyiz :)
Son 5 yılın temettü dağıtım oranları
2014 %85
2015 %57
2016 %63
2017 %73
2018 %36
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=PETUN
2018' de düşürmüş , neden ?
2019 ne olacak ?
2017' de 1 lira temettü verirken 2018' de yarıya düşmüş.
Bence hissenin performansı açıklayacağı temettüye bağlı olacak..
Arkadaşlar kar ve temettü beklentilerinizi paylaşabilir misiniz lütfen
Vergi karı 48 spk ne olur sizce ?
bu sene 55 kuruş ve üzeri verse kendi açımdan şükür deyip alıma devam edecem...ya da %25 bedelsiz 25 kuruş da temettü de kimse hayır diyemez...
Tahtanın satış kademelerini doldurdular, sanki çizecekler gibi, ne dersin terzico
Hisseye bir Galip lazim. Yoksa bu islem hacimleriyle kirk yil kimildamaz yerinden. Bu sene temettu verir mi acaba? Vermeme durumu olabilir mi?
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emirhan pazarlama, olağan bir şey söyledi,abartmayin..
Her yıl geleneksel kâr tekrar geldi.
Beklenen bir tablo,
Ama Emirhan pazarlama,belli havalara girmiş,ama bir türbülansa bakar, havası.....
Sus da adam sansınlar sus. Havaya giren yok. Senin gibi kıt sekalıların göremediğini normal akıllılar görebiliyor zaten. Biz de normal akıl ve bilgimiz ile gördük.
Ama sizin ya zeka kıt , yada kötü niyetlisiniz ki bunun tersini söylüyordunuz.
Şimdi de çıkmış felaket tellallığına devam ediyorsunuz.
Zaten ben kağıt için hedef fiyat vermedim. Kağıt ucuz dedim. Ama burası borsa burada fiyatı arz talep belirler. Bu kadar güzel bilançoya rağmen kağıt çakılabilir o ayrı. Ama bizim iddiamız kağıdın fiyatı üzerine değil , kar rakamı üzerine idi.
Orada da sen ve duayenin çuvalladı . Şimdi bari adam olun da susun .
Beklenen tabloymuş. Madem bu tablo bekleniyordu ne yırttınız kıçınızı aylardır karı çok kötü gelecek diye.
Ne oldu sahipleriniz yeterince hisse toplayamadı mı , telaşa mı girdiler.
Burada haksızlık yapıyorsunuz.
Özellikle Terziko ve siz..
geçmiş yazılar ortada. Terzikonun ne dedigide ortada.sizinde hiçbir şey demeden sadece terzikonun övüp Emirhani karaladiginizda. Varsa bilginiz paylasin.
Emirhan gayet net bir rakam verdi ve söylediği rakamda çıktı..emirhani tanımam. Sadece kim ne yazıyor ne yazmıyor takip ederim.
borsada bu şekilde geleceği görüp yorumlamak bilgi ve takip işi..
yoksa tek bir cümlenin yerlerini değiştirip aynı şeyleri yüzlerce mesajla paylaşmak bilgi değil olsa olsa ortam kirliligidir..
buyursun Terziko bilanço analizi yapsın. Teknik analiz yapsın.bizde analizlerini degerlendirelim eyvallah..