Sayfa 223/612 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon
Arama sonucu : 4890 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

Terzico ne konusuyorsun hala. Gecen yil vd 49m konsolide 59 gelmis.
    Bu sene demek ki asagi yukari 58 civari birsey gelecek. Yani kar asagi yukari gecen sene ile ayni gelecek.
    Ayrica 9 aylik vd 41m. 12 aylik 48 olmus yani sen zarar bekliyordun. Hala niye bos bos konusuyorsun yok sinirda falan diye.
    Ozur dile kapansin konu

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Şirket çalışmış bu zor günlerde kar etmiş, daha ne istiyor bazı arkadaşlar anlamıyorum, kaç tane şirket var sermayesinden fazla kar getiren

Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    Terzico ne konusuyorsun hala. Gecen yil vd 49m konsolide 59 gelmis.
    Bu sene demek ki asagi yukari 58 civari birsey gelecek. Yani kar asagi yukari gecen sene ile ayni gelecek.
    Ayrica 9 aylik vd 41m. 12 aylik 48 olmus yani sen zarar bekliyordun. Hala niye bos bos konusuyorsun yok sinirda falan diye.
    Ozur dile kapansin konu

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Herkese merhabalar

gayet başarılı bir bilanço ,
    üstelik böylesine bir kriz döneminde her zamanki istikrarını korumayı başarmış .
    konsolide bilançoda 55-60 arası bir kar rakamı gelir ki kar eden firmanın az olduğu bir dönemde hisse başına 1,25 gibi kar sağlamış
    üstelikde 5,80 fiyatı ile

piyasa değeri 250 milyon olan şirketin son 5 yıllık karı piyasa değerine denk ..

herkese bol kazançlar..
    Ben bana kandım bir şey kazanamadım, siz SİZ olun sakın bana kanmayın.

4.  Alıntı Originally Posted by Hisseci44 Yazıyı Oku
    Herkese merhabalar

gayet başarılı bir bilanço ,
    üstelik böylesine bir kriz döneminde her zamanki istikrarını korumayı başarmış .
    konsolide bilançoda 55-60 arası bir kar rakamı gelir ki kar eden firmanın az olduğu bir dönemde hisse başına 1,25 gibi kar sağlamış
    üstelikde 5,80 fiyatı ile

piyasa değeri 250 milyon olan şirketin son 5 yıllık karı piyasa değerine denk ..

herkese bol kazançlar..

5. Emirhan pazarlama,belli olduğu spek adamı olduğu..
    Şirket içinde adamları mı var

6. Spekülatör adamı doğru bilgi vermez, piyasaya yanlış bilgiler verir, şirketi kötüler ki piyasadan mal toplansın,ama şirket ederi p/d nin 2-3 katı olup sürekli şirket hakkında iyi haberler yayıp yüksek hacimlerle işlem olan bir tahtadan Bilgi veren adam spekülatör adamıdır,

7.  Alıntı Originally Posted by terzico Yazıyı Oku
    Doğru Ama Ezilmedik
    sınırda Emirhan06 Daha
    fazla kar bekliyordu
    y.t.d ironi bu yazı

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Arkadaş yüzsüzlük böyle birşeydir artık herkes sanırım tanıdı bu Terzico ve şak şakçısı Grand 2023 denen adamı.

Aylardır 30 milyonun altı gelecek diyen adam şimdi bu rakam sınırda diyor.

Türkçesi kıt matematiği hiç yok.

İddia çok basitti eğer 12 aylık kar 48 milyon ve üstü gelirse Terzico Taksim meydanında anıracak

eğer 12 aylık kar 30 milyon ve altı gelirse ben Terzicoya üstad , duayen falan deyip bir daha burada ağzımı açmıyacaktım.

Gelen sonuç ortada ki daha bu kar SPK kurallarına göre düzenlenen bilançoda artacaktır , adam hala daha sınırda geldi ezilmedik muhabbeti yapıyor. Allah kimseyi yüzsüz yapmasın.

Bilançoya kadar yazmayacağım diye söz de vermişti sözünü tutmadı , bu sözünü tutacağını da çok sanmam.

8. İşin ilginç yanı bilanço rakamı belli olan tahtalarda o gün iyi işlem hacmi olur, bu tahtaya ölü toprağı serpilmiş gibi, tık yok

Sayfa 223/612 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •