Sayın brain i de tebrik edelim o da yılı 23-25 aralığında kapatırız diyordu. Bir tebrik de bana 15.75 tahmininde bulunmuştum :)
Printable View
Sayın brain i de tebrik edelim o da yılı 23-25 aralığında kapatırız diyordu. Bir tebrik de bana 15.75 tahmininde bulunmuştum :)
Son olarak Sayın Brain’i gönülden tebrik ederim.👏👏👏
10 numara 5 yıldız tahminler, 10 numara 5 yıldız forumdaşlar.
Gerçekten sayın Brain'in dediği gibi en bilinçli topik klimasan topiği.
Başta sayın Serdarkazanci,Sekiz,Brain,Nosfecagri ve uzun süredir bu topikte olup desteğini verenler olmak üzere herkese teşekkürler. Hayırlı olsun, 2020 güzel bir sene olur inşallah bizim için :party: :party:
2020'ye saatler kala bize bu mutluluğu yaşattığı için;
Ilgili kişilere çok tşk ederim.
Ayrıca;
Fabrikada çalışan emekçi kardeşlerimin alın terleri olmasaydı bu şirket buralara gelmezdi.
Iyi ki varsınız.
Isim yazmadan bir tşk 'de burada katkı sağlayan paydaşlara.
Fragman bitti;
Film yeni başlıyor inşALLAH:):):)
Bu kagit bana resmen ASELSAN daki acılarımi unutturdu. Allah her daim kazançlı etsin şirketi.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vay vay vaaaayyy.
Selamün Aleyküm Ağalar.
Mutluyuz,gururluyuz.
Borsanın klmsn da bambaşka bir boyut başlamıştır.
Bize bu günü yaşatan Mübarek Agama buradan sevgi ve teşekkür lerimi sunuyorum.
Hedefimiz nasipse en küçük 3 basamaklı doğal sayının yarısı.
Mübarek Ağam olduğu sürece devam edeceğim kl msn da .
Demekki neymiş SerdarKazancı nın dediği gibi ekrana bakmamak en hayırlısıymıs. Mesajı yazarken kaptırdık mı diye düşünerek yazmıştım. Neyse sağlık olsun. 2019 güzel geçti. 2020 inşallah daha güzel geçer.
Herkese bol kazançlar ve güzel bir yıl dilerim.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar ne oldu da tavan çektik .biri açıklarsa rüyadan uyanıcam
Borsada ne hisse nede fırsatlar biter. Başka hisselerden çıkarırsınız.
Bol kazançlar.
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlkyarı beklenen skorla kapandı artık maçın ikinci yarısı 50-75 yolculuğu başlıyor
Tüm hazırlıklar tamam bist100 e alınması-işlem hacminde ilk 20 ye girmesi-7 milyon lot işlem hacmi aracı kurum ve fonların incelenme yorum listelerine girmesi vsvsvs
Bizlere düşen sabır ve metanetle mayıs genel kuruluna kadar beklemek Dayanabilmek 3. Çeyrek finasal sonuçlarını görmek
Yakında alınan şirketin komşu arazisine kapasite artırımı yatırımı kararıda olabilir (duyumlar dış siparişlere artık yetişemedikleri ayrıca çinlilerle de ilk temasların sağlandığı yönünde)
YTD
Herkese iyiseneler sağlık ve bol kazançlar diliyorum
Birisi burada "Enver bu tahtada cacık olur" demiş.
Borsada bir Ağa varsa o da "Enver Ağa dir"
Herkes haddini bilsin.
Bu klmsn yıllardır çok karlıydi ama hakettiği fiyatları göremiyordu.
Enver Ağa geldi klmsn uçtu.
Nankörlük yapmayın Ağalar.
500 milyon TL karda ederi 100 TL olur.
Günlük grafikte MACD yolu uzun!
Agalarim herkes Egeen i konusuyor .Herkes yeni Egeen in peşinde.
Peki Egeen i Egeen yapan kim ?
İşte ben bu yüzden diyorum ki YENİ EGEEN i yapacak olan kisi ,yine o eski has orjinal EGEEN i yapmış olan kişidir .
Yahu cumlem VİZONTELE deki belediye başkanı nin ki gibi oldu Ağalar :kahkah:
https://youtu.be/ZRlOTp7ok9k
Eşleşme görebilen varmı arkadaşlar?
An itibariyle bütün hisseleri sattım. 20.xx. E onay için gelmesini bekliyorum.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Estağfurullah hepimizin kazancı bol ve bereketli olsun.
çok şükür böyle kağıt tutugumda kalbim hep çok rahat. Biraz teknik çalışsın izleyelim. Uygun yerlerden tekrar girerim
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağam alsati düzgün yapana saygım sonsuz .Ama ben tohumu atıp toprağa gomenlerdenim.
Ben verimli tarladan anlarım.Tohumu atıp aylarca hasati beklerim.
İnişler çıkışlar bu borsanın doğası.Elbetteki tahtayı yöneten Ağa bu şekilde alıp satanlar dan tokatlayacak ki kendisine yeni kaynak sağlasın.
Hayırlısı Ağam .Dün tavan olduk .19.50 lere kadar dussek bile olur .Ama ben aşağıdan alırım diye hissemi satmam.
22.30 flama onayıydı şahsen ben 21 altı beklemiyorum ayrıca 21.700 üstü kalırsa bugün ve yarın haftaya atak bekliyorum
2020 yılına iyi basliyamadik. Hatta en çok kaybedenlerin arasındayız.
Not: Hisse F/K halen 6..bu rakam 140 trilyon kara göre.
Bu yıl iyi geçerse benim tahminim belki çok erken ancak yılı 200 civarı bir karla bitirir..Borsada kaç firma var bilanço ve hisse hareketi paralel yükselen veya düşen. Birçok firma fiyatı uçuk noktalarda.
Burada bekliyenlerin büyük çoğunluğu bunun farkında yoksa 22 TL den hissemi alırlar veya beklerlerdi...
Daha çok sular akar bu ırmaktan..
Valla herifler ne versek alıyor ,
Tabiki alacak..nasıl olsa 22/23 arası sattılar 21 TL ye alıyorlar. demekki al sat iyi gelmiş olmalı..
Klimasan için yıl yeni başlıyor. Geçmişe mazi derler. 2019 bitti ve yeni beklentilerle yeni bir yıla girdik.. Her ne kadar yeni yıla iyi basliyamasakta inşallah 2020 yılı kazançlı bir yıl olur..